tag:blogger.com,1999:blog-5627212181355984644.post79169291668425297..comments2024-02-26T00:56:12.880+02:00Comments on Valkoisen kartanon elämää: Home sweet home ja leivinuunissa lämmitetty ruisleipäHansu - Valkoisen kartanon elämäähttp://www.blogger.com/profile/06850513005399714813noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5627212181355984644.post-57112479941961300412014-01-27T21:50:01.318+02:002014-01-27T21:50:01.318+02:00Meillä on lämmityksen takia tuli leivinuunissa par...Meillä on lämmityksen takia tuli leivinuunissa pari kolme kertaa viikossa. Mies osaa paremmin hyödyntää lämpöä esim. riistaruokien teossa, mutta itse tuppaan aina unohtaa, että voisin sinnekin ne ruuat laittaa. Ehkä vähitellen opin :)Hansu - Valkoisen kartanon elämäähttps://www.blogger.com/profile/06850513005399714813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5627212181355984644.post-75411602566109389422014-01-27T08:01:45.395+02:002014-01-27T08:01:45.395+02:00Leivinuunista ei mielellään luovu jos sen on kerra...Leivinuunista ei mielellään luovu jos sen on kerran saanut. Entisessä talossa lämmitettiin lähes aina vain leivinuunia, kun siellä takka sijaitsi vähän kaukana sohvasta. Nyt lämpiää takka, kun voi sohvalla istua takkatulen lämmössä. Lapsistakin ihana aamulla kömpiä sohvalle takkatulen loimuun. Onneksi leivari lämpiää samalla. <br />En ole leiponut leivarissa, kuin pari kertaa huonoin tuloksin (harjoituksen puute), mutta harva se päivä tulee aamulla heitettyä jotain pataan ja leivariin mm. kanafileet, karjalanpaisti ja muita paisteja. Hautuvat päivän aikana tosi mureaksi. Tosi kätevä, kun voi jättää ruuan valmistumaan, kun itse lähtee johonkin.Amaliahttps://www.blogger.com/profile/02889991781981403763noreply@blogger.com