sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Me&I-mallisto sovituksessa

Rauhallinen sunnuntaiaamu, ei kiire mihinkään. Kaivettiin lasten kanssa Me&I-mallisto esille ja alettiin sovitella - lapsille lupasin palkaksi myslipatukat ;)

Kaksi pienintä oli heti innolla mukana ja vaatteita alettiin kiskoa vauhdilla päälle. Esikoinen kiukutteli yksinään yläkerrassa.
Pienimmäinen löysi kassista ensin ruskeat velourpants with pockets ja äiti antoi niille kaveriksi happy squirrels -paidan. (Harvinainen värivalinta tältä pikkuprinsessalta) Paidassa on "vaarin paita" -tyyliä kolme napin ansiosta. Mistä lie kuopus tämän tiennyt/keksinyt, kun sanoi, että tässä on napit niin kuin vaarilla. Ei taida lasten vaarilla ainakaan montaa vaarinpaitaa oikeasti olla.

Seuraavaksi prinsessa löysi vaaleanpunaista ja isoveli puettin samaan teemaan. Smulan-hamsteripaita ja -tunika ovat ihanat kylmillä talvi-ilmoilla, kun plyysi lämmittää niin mukavasti. Pojan camelinväriset joogahousut alkavat olla vähän liian lyhyet, mutta silti niin ihanannäköiset päällä. Pikkuneidillä on pituutta n. 93cm ja on siirtymässä vaatekoosta 86/92 vähitellen kokoon 98/104, mutta yllättäen vaaleanpunaisten legginsien kääntövaran ansiosta tämä 110/116-kokokin on jo lähes käyttökelpoinen. Käyttöikää siis riittää, sillä omasta kaapista löytyy saman mallin legginsit koossa 86/92.


Smulan kurkistelee ekopuuvillaisissa plyysihousuissa, joissa on hauska, lököttävä haaremimalli. Bodyn etupuolella on samainen hamsteri pienenä printtinä. Koko 86/92 menee reilusti sekä bodysta että housuista, vaikka pituutta tosiaan jo noin 93cm. 

Tässä poliisipaidassa ja denimpantseissa kehtaa lähteä vaikka synttärijuhliin! Pikkusiskon happy squirrels -tunikaan saa kivasti väriä vihreistä plyysileggareista.

Asu muuttui ihan erinäköiseksi, kun vaihdettiin poliisiauto kaivuriin.

Kaivurista tuli sporttisempi, kun sille vaihtoi kaveriksi sweatpants with pocketsit ja collegetakin, jonka väri on tosi onnistunut siitä, että se menee perheen kaikille lapsille sukupuoleen katsomatta.

Isosiskon temppuilukohtaus huipentui siihen, että hän repi pikkusiskon hienon piirustuksen ja sai pikkusiskon itkemään ja äidin huutamaan (joo, aina ei mene niinkuin Stromsössä...) Itku ja huuto laukaisivat huonon omatunnon ja anteeksipyynnöt, ja myslipatukan toivossa isompi neitikin halusi mukaan mukaan kuvauksiin. Naamasta näkee, ettei aamu mennyt ihan putkeen, mutta vaatteet ovat silti niin ihanat.

Tiikericollege on sekä tämän seitsemän vuotiaan neidin ja kohta viisivuotiaan pojan mieleen ja kivasti se sopii yhteen myös pinkin kanssa.

Lopulta siskoksetkin saivat riidan sovittua ja lattialla halittiin pupu- ja muffinssitunikoissa.

Kun lapset kyllästyivät sovitteluun, oli heidän vuoronsa päästä kameran toiselle puolella. Äidillä päällä viininpunaiset boyfriendit, H&M:n samansävyinen toppi ja vaaleanroosa bleiseri - yksi uusista suosikeistani. Harmi, etteivät värit näy tässä neljävuotiaan otoksessa kunnolla.

Samojen housujen kaveriksi vaihtui medallion blouse puffy sleeves, joka on ihan mielettömän kevyt ja mukava päällä.

Tummansininen boyfriendit (oma suosikkisävyni boyfriendeistä) ja tumman khakin värinen stylish v-neck, joka kaksinkertaisen helman ansiota imartelee ihanasti vartalonmuotoja ja peittää juuri sopivasti vatsanseutua.

Tiikeripaidassa voi samistella lasten kanssa. Paidan päällä musta tieband cardigan, jonka voi pukea päälle yhtä hyvin juhliin kuin joogatunnillekin. Jalassa magic pantsit  -  niin ihanat housut, että saatat ne unohtaa niiden olemassaolon, niin kevyet ne ovat päällä.

Tällekin raitapaidalle löytyy lasten vaatteista samistelupari eli raidallinen pääkallopaita. Housut, slim sweatjeansit, ovat kaiketi kaikkien Me&I:n tuntevien tiedossa jo ennestään - aivan huiput töihin ja vapaa-aikaan, materiaalina joustavaa collegea. Itse tykkään näistä säärystimien kanssa, mutta yhtä hyvin menevät vaikka saappaiden sisään.

Ihana uutuus on syksyinen, ruskea poncho, alle pitkää tai lyhyttä hihaa säästä riippuen.
  
Oliskohan tämä sit se mun uusi suosikkikokonaisuus? Awesome dress ja slimmit. Sama awesome dress kelpaa myös sukkahousujen kanssa hienompiinkin juhliin, selkää koristaa samanlainen nappirivistö kuin hihansuita.

Leppynyt esikoinen ja äiti, äidillä skinny jeansit ja blouse with lace. Tytöllä one cupcake tunic ja viime syksyn pinkit plyysileggarit, tänä syksynä vastaavia on myynnissä ruskeana ja vihreänä.

Kun koko perhe on taas sulassa sovussa, sunnuntai voi toivon mukaan jatkua rennoissa merkeissä.
Tässä asussahan se rentoilu onnistuu - Kakslussakin nimesi nämä maailman mukavimmiksi housuiksi uusimmassa lehdessään. 

Iltapäivällä päästään Pompin vaatteilla jatkamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!