sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Joulufiilis hiipii






Kuutisen viikkoa jouluun. Minä alan olla ihan fiiliksissä! Pää on täynnä askartelu- ja tuunausideoita, katselen nettikauppojen jouluvalikoimaa ja selaan postin tuomia lehtiä. Hamstraan ajatuksia ja yritän koota niistä visiota siitä, miltä meidän joulu tänä vuonna näyttää. Ainakin toistaiseksi tuntuu, että valkoisella ja puun sävyillä mennään, ripauksella mustaa. Punaisen aika tulee lähempänä joulua, jos tulee. Katsotaan.

Emma's and Mama'silla on ihanat jouluvalikoimat ja pieni tilaus sinne lähti jo pari viikkoa sitten. Paketista löytyivät mm. kuvassa näkyvät juuttipussit, joissa on muovisisus, jonka ansiota ne ovat ihan huiput ruukkukäytössä. Amaryllikset sujahtivat pusseihin juuri sopivasti.

Viehättävän puulaatikon löysin kirpparilta ja rakastuin. Ainahan tuollaiselle käyttöä löytyy! ;)

Pikkujoulukausikin korkattiin tällä viikolla.
Voi että minä nautin tästä joulun odottamisesta!

4 kommenttia:

  1. Joulufiilistelyt ovat siis siellä alkaneet :)
    Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Ihana puulaatikko <3 Emma's&Mama'silla on kyllä valikoimissaan paljon ihania juttuja just jouluun.

    Täälläkin ollaan jo ihan joulufiiliksissä :) Ihana laitella kotia jouluiseen asuun pienin askelin. On se vaan vuoden kohokohta, joulu <3

    Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  3. Sama fiilistely alkaa olla täälläkin koko ajan voimistuen! ;)
    Monesti on jopa sellainen olo, että haluaisi lukea ja katsella vaikka mitä jouluun liittyviä koristeluideoita yms., eikä lopulta oiekin tiedä, mistä aloittaisi. ;) :D
    Aivan ihana jouluinen sisustustyynyn päällinen! <3
    Muutenkin suloinen joulun tunnelma välittyy kuvistasi! <3

    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
  4. Mulla kans fiiliikset korkealla! Pinterestiä ja instaa olen selaillut ja askarrellutkin hullun lailla kun lupasin blogiin joulukalenterin :). Kivaahan se on ja tulee nyt kokeiltua ne kaikki to do-listalla olevat pienet työt.. Ihanan tunnelmallista teillä, kiva päästä kohta katsomaan livenä :). Ihana tuo iso kasvi, mulla taitaa olla sama miniversiona, tuleekohan siitäkin noin iso? Onko se joku traakkipuu?

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!