sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Välipäivien tunnelmaaTäällä on edelleen eletty oman perheen kesken joulukuplassa. Pöytä katettiin nätiksi ja pihalla käytiin porukalla. On jatkettu pelailua ja legojen rakentelua. Lelut ovat saaneet olla levällään olohuoneessa. Ihanaa, kun edes lapset eivät ole kaipailleet kavereita, vaan ovat touhuneet nätisti keskenään. 

Ja me on miehen kanssa yritetty opetella käyttämään uutta kameraa. Vielä on vähän hakusessa.

On täällä myös aloitettu seitsemänvuotissynttäreiden valmistelut. Ylihuomenna juhlistetaan ekaluokkalaisten poikien kanssa. Sen takia on viimeistään huomenna ulkoistettava itsensä omaa tonttia pidemmälle asioimaan ja ehkäpä myös joululahjaleffalippuja tuhlaamaan. Parin päivän rauhoittumisen jälkeen sitä alkaakin jo kaivata sosiaalista elämää.


4 kommenttia:

  1. Kauniita tunnelmia siellä <3 meillä on menty samanmoisissa tunnelmissa. Aaton jälkeen lapset ovat viihtyneet uusien lelujen ja pelien parissa :) mukavia löhöilypäiviä olleet nämä joulun pyhät. Kivoja välipäiviä teille nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - samoin sinne! On ihan luksusta, kun loma jatkuu ja saa ottaa rennosti. Lapset viihtyvät edelleen hyvin uusien lelujen ja pelien parissa.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!