sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Tanssia, aurinkoa ja hotelliluksusta JyväskylässäViime viikonloppu vietettiin tyttöjen kanssa Jyväskylässä luksuslomaillen. Pienemmällä oli tanssikilpailut Vaajakoskella ja kisojen ajaksi majoitettuun Solo Sokos Hotel Paviljonkiin Jyväsjärven maisemiin. Solo Sokos Hotel Paviljonki ystävällisesti tarjosi toisen hotelliyön kaupallisen yhteistyön merkeissä ja yllätykseksemme meitä oli vastassa aivan upea, tilava sviitti järvimaisemalla ja koko seinän kokoisilla ikkunoilla.

Perheen miesten lähistöllä sijainneen jääkiekkoturnauksen ja sen aikaisten aikataulujen ansiosta saavuimme perjantaina perille jo ennen viittä ja ehdimme nauttia illan lämpimästä auringonpaisteesta ja valtavasta hotellihuoneesta. Jäätelöt ja iltapalat haettiin keskustasta, telkkarista seurattiin The Voice of Finlandin finaalia. Tokaluokkalainen testasi ja tutki huoneen sängyt ja kaapit, jokaisen nurkan huolella.

Kisa-aamuna mahduttiin meidän huoneeseen laittamaan hiuksia yhdessä isommalla äiti- ja tyttöporukalla. Kisojen jälkeen kelpasi kävellä hotellin edustalle Jyväskylän satamaan kaupungin ainoalle auki olleelle jätskikioskille jäätelötötteröitä jonottamaan ja puistoon kuntoilemaan (leikkimään). Kyllähän ne jätskitötteröt maistuivat hyviltä ensimmäisissä kahdenkymmenen asteen lämmöissä T-paitasillaan. (Nyt kun tänne satoi uuden lumen maahan, on vaikea uskoa, että tuo viime viikonloppu oli edes todellinen.)

Viikonloppuna ehdittiin myös nauttia hotelliaamupalasta ja hitaasta aamusta hotellin pehmeässä sängyssä, hakea matkaevästä Pandan tehtaanmyymälästä, vierailla 100-vuotiaan isomummin luona, saunoa - viettää laatuaikaa yhdessä. Mikä parasta, meillä on vielä toinen vastaava tyttöjen viikonloppu luvassa kahden viikon päästä. Silloin suuntaamme Tampereelle isomman neidin kisoihin. On pienemmän vuoro toimia kannustajana ja apulaisena.

Jyväskylästä kotimatkalle päästiin pronssimitalin ja palkintopehmolelun kanssa.

Valtavan suuri kiitos Solo Sokos Hotel Paviljonki, että toitte muutenkin ihanaan viikonloppuun vielä ripauksen ylimääräistä luksusta!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia <3 Sun tytöt on kasvaneet ihan huimasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Outi! Ja anteeksi kauheasti, kun on jäänyt aiemmin vastaamatta. Onhan ne tytöt kasvanu, välillä itseä ihan hirvittää :D

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!