keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Uusi vuosi, uudet seinätaulut ja alekoodi Poster Storen julisteisiinYhteistyössä Poster Store

Vuoden lopuksi loman tarjottua muutama vapaapäivä ja hieman ylimääräistä aikaa, tarttui meidän perheeseen pitkästä aikaa sisustusinspiraatio. Kun joulu ja pojan synttärit saatiin juhlittua, tyhjennettiin vierashuone, haettiin varastosta viime kesän remontista jäänyt maalipurkki ja alettiin sutia seiniin uutta vaaleanharmaata sävyä.

Oikeastaan kaikki sai alkunsa jo siitä, kun sain Poster Storesta yhteydenoton reilu kuukausi sitten ja aloin tutustua valikoimaan sekä nettisivujen inspiraatio-osioon. Valikoimassa meitä ihastuttivat monet kauniit julisteet ja tyylikkäät taulut. Vaikeinta olikin tehdä lopullinen päätös juuri niistä meille sopivista julisteista ja kehyksistä. 

Aluksi vain se oli selvää, että uusia tauluja etsitään vierashuoneeseen sohvan yläpuolella olevalle seinälle jo repeilleen sisustustarran tilalle (tulipa sopivasti heitettyä kuluneen vuosikymmenen trendit menemään uusien tilalta!). Sävyistä vihreä alkoi pian miellyttää silmää eniten ja lopulta en ole kovin yllättynyt, että päädyin eukalyptus-aiheisiin tauluihin. Onhan meillä eukalyptuksen oksia täällä maljakoissakin lähes aina! Kehykset otimme valkoisina ja ettei elämä menisi liian helpoksi, päädyimme maalaamaan seinän harmaaksi, että valkoisen kehykset erottuisivat seinältä kauniimmin.

Mies ihastui julistevalikoimassa kaikista eniten lintu- ja eläinjulisteisiin, joten tilasimme myös ne. Niille paikka löytynee yläkerrasta lasten huoneista. Toisen kehystin jo mustaan isoon kehykseen valmiiksi ja siitä tuli aivan valloittava! 

Olin todella positiivisesti yllättynyt julisteiden huikean hyvästä laadusta. Julisteet painetaan Ruotsissa taidegalleria-laatuiselle paperille ja sen kyllä huomaa! Pleksilasiset kehykset viimeistelevät siistin ja laadukkaat ilmeen. Positiivista on, että sekä painotehdas että julisteiden valmistus kantaa Pohjoismaita joutsenmerkkiä ja painopaperilla on FSC-ympäristömerkki.

Mikäli ihastuit johonkin valikoiman tuotteista, hyödynnä ihmeessä allekoodi! Saat 15.1. asti 30% alennuksen Poster Storen julisteista (poislukien Selection -kategoria) koodilla valkoinenkartano30.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!