torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukorttien lähetystä viime tipassa...

Kuvasta teetetyt kortit saapuivat toissapäivänä ja huomenna on viimeinen joulupostin edullinen lähetyspäivä... Niinpä täällä kello on kohta puolilla öin ja viimeiset osoitteet juuri rustattu kuoriin. Huomenna postiin.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.


4 kommenttia:

 1. Minä en tiedä mikä mulle on tullu, kun nykyään aina jää kirjotus viime tippaan. Nyt oli kortitkin aikaa sitten muuten valmiina. Viime vuonna piti odottaa, että poika syntyy, jotta saatiin kuvaus suoritettua. Mulla on ollu tapana laittaa kuva, kun on tullut uusi perheenjäsen. Ompas teillä suloinen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni kuvan ottaminen viime tippaan sen vesirokon takia, kun piti odottaa, että pienimmältäkin häviää kasvoista viimeiset jäljet (ja se kestikin sit aika pitkään...) Nyt kuitenkin kauempana asuvien kortit hoidettu, paikallisten kavereiden vielä laittamatta jakoon. Ja kiitos kortin kehuista, itsekin olen ihan tyytyväinen otokseen.

   Poista
 2. Joo, eihän tässä vielä mitään hoppua... :P
  Sen verran haipakkaa pitänyt, että meikäläisillä on kortit vielä kokonaan askartelematta! Onneksi 1. lk:ssa on vielä vähän armon aikaa. Äh, olisi varmaan pitänyt vain tilata kuvakortti, mutta nyt taitaa sekin olla jo myöhäistä... Teillä on kyllä hieno kortti! - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin on vielä kaikki kauempana asuvien kummilasten paketit yms. lähettämättä, mutta yksi homma on nyt alta pois :) Kuvakortti on kyllä suhteellisen helppo vaihtoehto, kun vaan saa nuo kolme yhteen kuvaan osumaan. Tänä vuonna onnistuttiin jo kohtuudella ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!