lauantai 21. joulukuuta 2013

Joululoma ja -virkkaukset

Ihana päivä <3

Sain jakaa todistukset kahdellekymmenelleyhdelle ihanalle lapselle, joista olen saanut olla ylpeä tälläkin viikolla niin joulujuhlassa kuin muutenkin.

Kotona ilahdutti oman esikoisen ensimmäinen todistus, josta neiti oli iloinen ja ylpeä - syystä.

Koko perheen loma alkoi. Iskä lähti lasten kanssa kuusimetsään ja mummulaan yöksi.

Äiti on saanut hikisen siivousurakan jälkeen nauttia loistavasta naisseurasta sekä rauhallisesta, kiireettömästä illasta käsitöiden, rupattelun,saunan ja seurustelun äärellä. Voisiko parempaa aloitusta lomalle toivoa!

Kässäkerhon illassa tuli toki tulostakin. Lilli-ontelokudessä kimallevalkoisena ja -harmaana ostin jo pari viikkoa sitten ja päädyin kokeilemaan lumihiutaleen virkkaamista siitä. Yritin mukailla Kotivinkin kaunista virkatun lumihiutaleen ohjetta, mutta ihan täydellisesti se ei näin aloittevalta virkkaajalta onnistunut. Ison virkattuani löysi helpon ohjeen pieneen ja nopeatekoiseen lumihiutaleeseen Eilen tein -blogista ja virkkasin näitä pieniä kolme (nästä tänään viimeistelin viimeisen, muut jo aiemmin joulukuussa tehtyjä).Tämän illan tuotantoa ovat seuraavat korit, jotka valmistin Novitan virkatun korin ohjeen pohjalta, mutta jätin pohjan pienemmäksi. Kaupasta ei löytynyt mieleistä ruukkua hyasinteille, joten halusin kokeilla tällaista vaihtoehtoa ja olen varsin tyytyväinen. Hyasintit eivät kastelua vaadi, joten nämä toimivat ihan tällaisina.Nyt kotin on siisti (ainakin huomiseen lasten kotiutumiseen asti) ja joulu saa tulla!2 kommenttia:

  1. Oli kyllä mukava ilta! Sitä tahtoo vaan niin uppoutua tuohon virkkaamiseen, kun kerrankin saa rauhasta tehdä ja rättikin tuli valmiiksi. Meillä olikin poju jo unessa, kun kotiuduin, joten Meinasin palata takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mahtava aloitus lomalle, niin ihanan rentouttavaa ja kiireetöntä :)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!