tiistai 26. toukokuuta 2015

Pihalla


Viikonlopun sisustusliikekierros laukaisi ihan mahdottoman tarpeen päästä laittamaan pihaa kesäkuntoon. Siinä Kodin Ykkösessä Annon tyylikkäitä kesäkalusteita harkitessa vilkaisin vertailun vuoksi netistä Pentikin tuoleja, joita olen näyteikkunassa jo pidempään ihastellut. Tulin siihen tulokseen, että vaikka Annotkin olivat ihanat, Pentikit ovat täydelliset meidän tyyliin. Siispä ajelin kotiin Pentikin kautta. 

Eilen käytiin eskarilaisen kanssa mutka puutarhalla hakemassa ruusuja, pelargonioita ja miljoonakelloja, ja tänäänkin pihashoppailu jatkui. Lähdin Halpa-Halliin hakemaan coctail-tikkuja, mutta ostoskärry täyttyikin kuvassa näkyvällä kukkapöydällä, joka sopii hienosti Pentikin tuolin kaveriksi. Illan päälle tuli testattua, että pöydästä on myös tarjoiluun. Nautimme lasten kanssa iltapalaksi croisantteja ja kaakaota pihalla. Aivan ihana ilta olikin. Lämmintä melkein 20 astetta! 
Nyt alkaa pihalla viihtyä.
10 kommenttia:

 1. Ihana tuoli ja pöytä! Minkä hintainen pöytä oli? Itsekin löydän Halpahallista aina jotain kivaa...Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taisi olla kolmisenkymppiä. Halpa-Halli on kyllä hyvä kauppa :D

   Poista
 2. Kaunis yhdistelmä - pöytä ja tuoli <3 Minä ihan ajattelin kuvan perusteella, että ne kuuluvat yhteen :) Kylläpä vain ovatkin niin samantyylisiä! Täälläkin kesäkukkahankintoja tehty ja puutarhaa laitettu kesäkuntoon. Niin ihana tämä vuodenaika!

  VastaaPoista
 3. Hurmaavat kesäkalusteet!
  Tunnelma on hyvin herttainen!
  Lempeitä toukokuun tuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 4. Hyvän valinnan teit, tuoli on kyllä aivan valloittavan ihana!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!