torstai 27. elokuuta 2015

Kiireisen viikon keskellä

 

 

 

Blogissa on ollut tällä viikolla hiljaisempaa ihan vaan siitä syystä, että on ollut niin paljon muuta hommaa. Työ/koulu/hoitopäivien lisäksi on käyty lasten kanssa jo pariin otteeseen uimassa (pitää ottaa ilo irti viimeisistä kesälämmöistä), osallistuttu Hippo-kisoihin ja käyty shoppailemassa. Ja illan pimennyttyä minä olen touhunnut remppaprojektien kanssa. Mies ei ole ollut viime viikon keskiviikon jälkeen kotona kuin yhden päivän ja kaksi yötä sen ympärillä, joten lapsetkin on pitänyt yksin huoltaa. Onneksi aamut sujuvat nykyään jo niin helposti, kun on enää yksi päiväkotilainen ja hänkin melko iso ja reipas. Koululaiset lähtevät ihanan omatoimisesti liikkeelle.

 Vaan mikähän siinä on, että kun minä alan johonkin hommaan, niin se leviää ja laajenee? :D 
Tuntui, että jotain mielen päällä  olleista sisustusprojekteista pitää saada eteenpäin ja kun ei osannut valita, mistä aloittaisi, niin aloitin kerralla useammasta. Yläkerrassa kuopuksen huone on saanut uudet seinäpinnat, alakerran vessassa on käynnissä niin ikään pieni pintaremppa ja olohuone muokkautuu tässä sivussa koko ajan mieleisemmäksi. Vierashuoneen maalasin uudelleen toissa viikolla. Vielä ei ole kuvamateriaalia mistään näistä, koska kaikki ovat enemmän tai vähemmän vaiheessa. Tytön huoneeseen pitäisi huomenna laittaa listat ja huonekalut takaisin paikoilleen, vessan viimeistelyyn odottelen Vintage-vahaa saapuvaksi ja olohuoneeseen tilasin uuden maton. Vierashuone on muuten vaan kuvauskelvottomassa kunnossa, koska rempan takia perheen kaksi pienintä on majaillut siellä jo toista viikkoa. Jospa ensi viikolla saisitte jo nähdä vilauksen näistä muutoksista.

Viikonloppuna tulee kuitenkin pakollinen breikki projekteille. Serkulla on häät Turussa ja minä lähden yksinäni käymään siellä mutkan. Jotta ei liian helpoksi, ei  mies ole tulossa vielä viikonlopuksikaan kotiin, joten on pitänyt "tilata" veli Helsingistä lapsia hoitamaan. Ihana on kuitenkin lähteä minibreikille arjesta ja nähdä pitkästä aikaa sukulaisia. Lapset puolestaan odottavat enoa jo kovasti. 

Mukavaa viikonloppua teillekin!
Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan.

4 kommenttia:

 1. Sullahan kuulostaa hommat siellä karkaavan ihan käsistä :) pitäiskö itselläkin aloitella pientä remonttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tahtoo tosiaan käydä näin 😃 Teen hulluna ja kohta sit taas en jaksa aloittaa mitään. Mut ihanaa, että nyt tapahtuu. Toivottavasti saisin ensi viikolla valmista.

   Poista
 2. Sullahan on siellä virtaa :). Mullakin välillä aina riistäytyy hommat, kun pitää aina joka paikkaa vähän sorkkia.. Ärsyttää sit se kaaos joka on luonnollisesti joka paikassa.. Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, seuraava viikkoa tai kaksikin menee töiden ja harrastusten lomassa kaaoksen hallintaan 😉 Ja jospa sit pitäs taukoa isommista rempoista. 😃

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!