maanantai 24. elokuuta 2015

Kotiin mä haluan kääriytyä nyt

Mulle on nyt iskenyt vaihteeksi kotoiluvimma. Vaikka rakastan matkustamista, just nyt ei jaksaisi lähteä mihinkään. Tuo uusi sisustustarra, Jane Austenin sitaatti "There is nothing like staying at home for real comfort", iskikin siis täysillä tähän fiilikseen. 
(Pikapuoliin korttiarvonnan jälkeen on muuten luvassa sisustustarra-arvontaa...)

Ja kun olen kotona, haluan laittaa tätä nätimmäksi. Eilen esittelin olohuoneen valkoista ilmettä, mutta jokin siinä häiritsee edelleen. Harkitsenkin, että jos kuitenkin palauttaisin tuon valkoisen maton ja tilaisin mustavalkoisen tilalle. Musta alkaa hiipiä minunkin alitajuntaani (ja sisustukseen) ihan väkisin. Ripauksen mustaa jo tyynyjen ja nauhojen muodossa olohuoneeseen lisäisin ja se näyttää heti paremmalta.

Mustaa ja valkoista on myös lasten uusissa huppuhuovissa. Kolmasluokkalainen bongasi ne H&M:n kuvastosta ja halusi sellaisen, vaikka ne oli ehkä vähän pienemmille suunnattu. Minusta ne olivat niin suloiset, että tilasin kaikille kolmelle omat. Ne ovatkin heti päässeet jokailtaiseen käyttöön. Lapset rakastavat kääriytyä niiden sisään iltasatua kuuntelemaan.

8 kommenttia:

 1. Kotona on kyllä niin ihanaa olla ♡
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä koti on paras <3 Vaikka ei sitä osaa arvostaa, jos ei välillä käy poissa. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Todella suloiset huovat! <3 Itsekin olen alkanut nyt lisäilemään mustaa, selkeästi täysvalkoisen kausi on väistymässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti menee aina käsi kädessä nämä meidän sisustusmietteet :) Mutta joo, musta saa tosiaan tulla sisään - romanttisesti kuitenkin.

   Poista
 3. Eikös se jokin sanontakin mene niin, että ensin on mentävä kauas, jotta pystyy näkemään lähelle :). Koti on kylläihmisen paras paikka olla <3. Mukavaa alkanutta viikkoa :)!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!