maanantai 19. lokakuuta 2015

Halloween-askarteluja ja vähän muutakin



Lauantaina taisinkin jo mainita, että sorruttiin  lasten kanssa Sinooperin Halloween-houkutuksiin, kun lähdettiin sieltä oikeastaan vain pitsinauhoja etsimään. Ostettiin kaikille kolmelle lapselle metalliset rengaskehikot, joihin oli tarkoitus askarrella hämähäkin seitit. No, yksi kolmesta saatiin eilen valmiiksi. Kaksi muuta jäi äidin viimeisteltäviksi ;)

Askartelun ideahan on todella yksinkertainen, mutta ongelmana oli metallirenkalla löysäksi luiskahteleva puuvillalanka. Kuopukselle olin alusta asti apuna. Solmin ensin kehikon läpi menevät langat paikoilleen ja sen jälkeen hän pujotteli näiden ympärille seitin pyöreät kierrokset. Lopuksi neljävuotias leikkasi itse softiksesta hämähäkin ja liimasi sille valmiit askartelusilmät.
  



Tänään tuunasin Halloweeniksi juomapulloja Tigerista ostamillani tarroilla. Lapset haluaisivat järjestää Halloween-juhlat, mutta se on vielä ideointiasteella. Mitä isoa en varmaan jaksa, mutta ehkä jokainen voisi pari kaveria kutsut naamiaisiin ja herkuttelemaan.





Pikkuseitit, pitsinauhat ja paperinarut odottelevat edelleen pöydällä. Arvaatteko, mitä mitä näistä tulee? 


P.S. Tänään ehdittiin nauttimaan ensimmäinen kiireetön loma-aamiainen. Iskä oli viikonlopun hirvijahdin jälkeen taas kotona, eikä kenelläkään ollut aamuharrastuksia. Toisin kuin eilen, kun suoriuduttiin ekaluokkalaisen kanssa neljässäkymmenessä minuutissa heräämisestä jäälle. Välissä aamupala, päivävaatteiden pukeminen, pyöräily kolmen kilometrin päähän jäähallille ja jääkiekkovarusteiden pukeminen. Siinä jäi aamupalakattaus vähän hiomattomammaksi.

Hyvä aamu edelsi hyvää päivää. Olohuoneesta on yksi seinä revitty auki, tavoitteena seinän panelointi. Lapset ovat meidän aikuisten rempatessa touhunneet ihanasti keskenään. Iloisia leikkejä seuratessa tulee itselle niin valtavan hyvä mieli.


4 kommenttia:

 1. Kivoja Halloween juttuja olette askarrelleet siellä.
  Mukavaa tätä viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kova askarteluinto päällä. Kun vaan olis aikaa tehdä lisääkin, mut kun on tuo remonttikin mielessä :)

   Poista
 2. Oliks Sinooperi nostanut hintoja nyt kun Tiimaria ei enää ole? Ideaparkkiinkin oli tullut uusi askarteluliike.
  Mistä noi ihanat pillit on. Olen tuollaisia etsinyt mut prisman valikoimassa ne ainakin on ihan liian kalliita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, en osaa sanoa, onko hinnoissa muutosta. Minusta Sinooperi on aina ollut aika kallis. Hyvä tietää, että Ideaparkissakin olis jotain tarjolla! Se on väärällä puolella Oulua meiltä katsottuna, tosi harvoin tulee käytyä. Paperipillejä oon tilaillu ja ostellu milloin mistäkin, mm. Tigerissä niitä on myös. Aika kalliita ne on kyllä joka paikassa, mutta välillä löytyy tarjouksia.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!