sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Musta perjantai ja pitkä viikonloppu kahdessa pääkaupungissaNyt on tämä mamma saanut niin paljon virkistävää vaihtelua elämään, että pitää muistaa olla kiitollinen ja tyytyväinen pitkään. Viikko sitten pääsin Puolaan työn merkeissä, tänä viikonloppuna tein kolmen päivän reissun Helsinkiin ja Tukholmaan ystävän kanssa. Vaihdoimme kuulumisia, nautiskelimme aamiaisista ja illallisista pitkän kaavan mukaan, shoppailimme ja vähän tanssimmekin. Black Friday -tarjoukset olivat piste iin päälle. Omaa vaatekaappia tuli mukavasti uudistettua ja joululahjat hankittua. Sen lisäksi mieli on virkeä, vaikka fyysisesti vähän väsyttää ja laivan keinuminen tuntuu jääneen päälle.

Helsingistä bongasin tänään ihania juttuja varsinkin Xmas Garagesta Aleksanterinkadulta. Ihan vähän matkan päässä oli myös TRE christmas market. Kannattaa piipahtaa molemmissa, jos pääkaupungissa liikkuu!

Myös Silja Serenaden putiikkitarjonta yllätti meidät positiivisesti. Mm. Espritiä ja Desigualia sekä lasten vaatteista Mayoralia sai selvästi mannerhintoja edullisemmin.

Muitakin ihania löytöjä tein, mutta sen pidemmittä puheitta taidan tästä suunnata oman kullan kainaloon ja nukkumaan.

Vaikka postaustahti on marraskuussa vähän hiipunut, niin pysykäähän kuulolla. Joulukuussa on luvassa kalenterin täydeltä DIY-ideoita, arvontoja ja sen sellaista.

Joulun aika <3


2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!