maanantai 24. heinäkuuta 2017

Pianonurkkaus uusiksi: DIY-pöytä ja alennusmyyntimatto


Meillä satunnaisesti soitettavan pianon virkaa toimittaa tuollainen sähköinen pöytämalli. Se on löytänyt paikkansa olohuoneen nurkasta kuistin oven vierestä. Aiemmin sen alla oli miehen vuosia, vuosia sitten tekemä työpöytä, jonka väri ja erityisesti Ikeasta hommatut halpisjalat eivät enää miellyttäneet ja peittelin sitä jatkuvasti valuvalla pellavakankaan palalla. Haaveilin muutoksesta.

Aiemmin kesällä lyhyellä Ikean reissulla ostimme liikkeen halvimmat pukkijalat, jotka mies sittemmin vielä kavensi tuohon pieneen tilaan sopivaksi. Pöytälevynä toimii ylimääräiseksi jäänyt vaatehuoneen hyllytaso. Sen mies niin ikään pienensi sopiviin mittoihin ja minä käsittelin eteisen kaapinoviprojektista yli jääneellä Osmo colorin puuvahalla pariin otteeseen.

Pianonurkkauksen uuden ilmeen täydensi Seita Shopin alennusmyynnistä löytynyt valkoinen puuvillamatto. Nyt taas kelpaa katsella tuotakin nurkkausta sohvalta käsin.
8 kommenttia:

 1. Kiva soittonurkkaus siitä tuli!Kelpaa soitella.

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä ihana nurkkaus. Itse olen omaa söhköurkua katsellut sillä silmällä että laittaisiko sen myyntiin kun ei sillä kukaan koskaan soita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on tosiaan ihan sähköpiano, vaikka pieni sellainen. Poikkeea jonkin verran urusta. Minä välillä aina mietin, että jos ostaisi tähän pedaalin, niin olisi itsellekin mukavampi soittaa. Lapset meillä jonkin verran soittelee.

   Poista
 3. Ihana nurkkaus, kyllä nyt kelpaa soitella! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Kovin on matAla tuoli soittamiseen.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!