tiistai 3. heinäkuuta 2018

Moskenesoya, Lofootit - kaiken ajamisen arvoista!

 

Yhdyn kaikkiin kuulemiini mielipiteisiin: Lofooteilla kannattaa ajaa koko matka E10:n päähän Å:n kylään. Ei siksi, että Å olisi jotenkin merkittävästi viehättävämpi kuin muut pikkukylät noilla seuduilla, vaan siksi, että siinä missä Lofootit oli kaunis koko matkan ajan, oli Moskenesoyan saari etelässä ajomatkan loppuhuipennus. Moskenesoyalla oli suloisia kyliä toinen toisensa jälkeen autotien molemmin puolin. Ei voinut huokailla ihastuksesta ja välillä pysähtyä katselemaan ja ihmettelemään. 

Yön vietimme Moskenesin leirintäalueella, jossa oli uudet, siistit huoltotilat ja upeat maisemat (sekä hintaan kuuluvat suihkut ja wifi). Tälle leirintäalueella lämpimät suositukset!

Å:ssa kävimme leipomosta hakemassa kalliit, mutta niin herkulliset pullat matkalle ja jossain matkan varrella pysähdyimme taas kalastamaan.

Patikointi olisi minua myös kiinnostanut, mutta kalastaminen ja kiipeily veivät voiton, koska lapset olivat flunssaisia ja sää koko ajan kostea. Haluaisin kyllä ehdottomasti palata joskus näihin maisemiin ja valloittaa ainakin yhden vuorista, katsoa maisemaan myös ylhäältäpäin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!