torstai 12. heinäkuuta 2018

Makupaloja Tromssasta ja Pohjois-Ruotsin ja -Norjan roadtripin reitti kokonaisuudessaan


Pohjois-Ruotsin ja -Norjan puolentoista viikon roadtrip päättyi juhannusviikonloppuna Suomeen. Sitä ennen ehdimme ajaa Oulun seudulta Luulajaan, Älvsbynin ja Storforsenin kautta Jokimukkaan, Jällivaaran ja Kiirunan läpi Björklideniin sekä Norjan puolella Lofoottien läpi edestakaisin (klik, klikklik ja klik) sekä viimeiseksi vielä Tromssaan. Paluumatkan teimme käsivarren kautta. Pysähdyimme juhannuksen viettoon Kilpisjärvelle sekä kylpylään Leville.

Tässä postauksessa viimeiset ulkomaan kuvat tuolta reissulta.

Tromssassa yövyimme puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista Skittenelvin leirintäalueella, jolla mies ja poika pääsivät kalastelemaan ja näkymät asuntoauton ikkunasta olivat kauniit. Huoltorakennukset olivat siistit, wifi kuului hintaan ja lapsille oli tarjolla minigolfia, polkuautoja ja uima-altaat - nämä tosin lisämaksua vastaan.

Tromssan päivä vierähti kaupunkia kierrellen ja matkamuistoja shoppaillen. Luonnossakin tällä alueella olisi ollut nähtävää, mutta se jäi meillä seuraavaa reissua odottamaan. Samoin kaupungin ihailu köysiradan yläpäästä. Sää oli niin pilvinen, että tuskin sieltä olisi paljoa nähnytkään.

Alla kuitenkin tunnelmia sumuisesta Tromssasta juhannusviikonlopulta.

    
2 kommenttia:

  1. Nuo talot on <3 Ihana reissu teillä on ollut kyllä ja ihan mahtavissa paikoissa olette päässeet käymään <3

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!