keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Vaasan Vaakunassa perhelomalla, combi-huoneelle täydet pisteet!

Postaus tehty yhteistyössä Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan kanssa.


Meidän perheen ulkomaan lomasuunnitelmat vaihtuivat tänä kesänä automatkaan ympäri Suomea. Oulun seudulta lähdettiin ensimmäisenä aamuna Kalajoen kautta Vaasaan yöksi. 
Kymmenen päivän ja seitsemän majapaikan jälkeen lapset nostivat Vaasan Vaakunan ykköseksi. Suurimpana syynä viiden henkilön perheelle erinomaisesti soveltuva ratkaisu: combi-huone. Lapset nukkuivat Superior-huoneen puolella kolmestaan, me miehen kanssa parisängyssä välioven toisella puolella. Kaikilla oli tilaa ja sopivasti rauhaa. Myös kaksi vessaa ja kylppäriä käytössä. Aivan loistavaa! Pieni väljyys on tervetullutta sekä herkkäuniselle äidille että hieman omaa tilaa kaipaaville isoille lapsille.

Plussaa Vaakunalle myös tilojen siisteydestä, keskeisestä sijainnista torin laidalla, näkymistä ja kattoterassissa. Pienet minulle hotelliyöpymisessä merkittävät asiat olivat myös kohdallaan kuten se, että huoneessa oli vedenkeitin (teetä, kaakaota) ja kylppäreissä hyvä varustelu. Erityismaininnan Vaakuna ansaitsee pyöristä ja potkulaudoista, joita hotellivieraat saavat veloituksetta lainaan hotellin respasta!

Meillä oli niin hyvät oltavat hotellilla, että otimme rennosti emmekä kiirehtineet mihinkään. Söimme hotellin alakerrassa Kokokana -ravintolassa pitkän kaavan mukaan. Oli tosi tervetullut pysähdys istua pari tuntia porukalla yhden pöydän ääressä. Miehet ehtivät hotellin saunaan illallisen päälle ja koiran kanssa käytiin puistossa kävelemässä, muuten ilta vierähti hotellihuoneesta nauttien. Kokokanan jälkkäribrownie oli niin hyvä, että on ehkä pakko käydä ensi keväänä seuraavalla Vaasan reissulla syömässä sellainen uudestaan.

Aamulla huomattiin, että ikkunan alla torilla avautui peräkonttikirppis. Aamupalan jälkeen napattiin lapsille potkulaudat matkaan ja käytiin katsastamassa rompetorin tarjontaa ja jaloittelemassa kaupungilla ennen automatkaa. 

Vähän jäi polttelemaan myös Vaasan muu tarjonta. Vaasassa olisi viihtynyt pidempäänkin. Onneksi meillä on jo tiedossa uusi reissu ensi keväänä. Ainakin Merenkurkun saaristo ja Strömsö kiinnostaisi joskus nähdä jo kokea. Edellisellä kesälomareissulla Vaasassa joku vuosi sitten tutustuttiin Vanhaan Vaasaan.

Kiitos Original Sokos hotel Vaakuna Vaasa! Tulemme varmasti uudestaan! Meitä jäivät kiinnostamaan myös hotellin ihanat teemahuoneet. Jos tulemme joskus pienemmällä kokoonapanolla, ehkä kokeilemme niitäkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!