maanantai 3. elokuuta 2020

Uusi vesipuisto OulussaNyt on ihania ilmoja luvassa, joten kannattaa ehdottomasti suunnata testaamaan Leijakoulu Lappiksen uusi veden päälle rakennettu seikkailurata Oulun Linnansaareen. Kastumiselta ei voi välttyä, mutta märkäpukua saa lainata, joten kylmä ei päässyt tulemaan ollenkaan, vaikka tunti taidettiin melko reilustikin omien lasten ja kummipojan kanssa läträtä.

Meillä oli mukana yhdeksän-, yksitoista-, kaksitoista- ja kolmetoistavuotiaat. Kaikille laitettiin ja laitetaan kellutusliivit päälle, aikuisille myös, joten senkään puolesta ei veteen tippumista tarvitse jännittää. Melko rankkaa touhua kiipeily kuitenkin on ja varsinkin lautoille takaisin pääseminen vaatii voimaa/tekniikkaa, joten kaverin kanssa kannattaa mennä yhtä matkaa ja auttaa toinen toistaan vedestä ylös. Toki myös järjestäjän puolesta on hyvin valvontaa radalla ja uiminen on tosiaan helppoa kelluntaliivit päällä, joten vedessä ei ole mitään hätää. Sellaiselle lapselle en suosittele, joka pelkää vettä, mutta jos vedestä ja kiipeilystä nauttii, niin varmasti nauttii tästä! 

Tunnin lippu maksaa 12€, mutta neljän hengen perheelle on edullisempi perhelippu tarjolla. Tunnin aikaa ei kukaan minuuttikellon kanssa kyttää, mutta toisaalta tunti on oikein sopiva aika. Ainakin meille alkoi tulla jo sen verran nälkä tunnin rimpuilun jälkeen ja voimatkin hiipua, että oli hyvä lopettaa juuri siihen.

Minä mietin etukäteen, että joutuuko rannassa kovin jonottamaan vuoroaan, mutta ainakin viime lauantaina pääsimme ihan suoraan radalle ja märkäpukujakin aamupäivällä oli riittävästi tarjolla.

Nettisivuilla on merkattu aukiolot huomiseen (4.8.) asti, mutta aikoivat pitää auki niin pitkään kuin säitä ja ihmisiä riittää eli varmasti vielä ehtii tälle kesää kokeilemaan.

Lisätietoja täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!