maanantai 29. maaliskuuta 2021

Eettiset, upeat höyhenet pääsiäiseksi ja mielenkiintoinen yritys tutustuttavaksi!

Ystävä toi minulle ihanan paketin kauniita kanojen, kukkojen ja viiriäisten höyheniä ja sulkia siskonsa harrastekanalasta Tervolasta. Ajoitus oli täydellinen, erityisesti pääsiäisenä höyhenet sopivat sisustukseen paremmin kuin hyvin! 


Käytin höyheniä ensimmäisenä pajunoksien koristeluun. Niistä tuli kauniimmat kuin ikinä ennen. Tällä kertaa pajunoksat saavat ylpeänä koristaa olohuoneen paraatipaikalla, koska sävyt sopivat täydellisesti sisustukseen. Kauniin ulkonäön lisäksi on hienoa, että tietää höyhenien olevan eettinen valinta: käsinpoimittua ja puhdistettua satoa kanalasta, jossa eläimistä välitetään ja jossa niillä on hyvä olla.

Pajunoksien lisäksi höyhenet pääsivät osaksi erilaisia asetelmia.

Pääsiäisen jälkeenkin höyhenille ja sulille on käyttöä sisustuksessa esimerkiksi makrameiden tai unisiepparien koristeina. Olen itse tehnyt pari ensimmäistä kokeilua ja toiseen ripustin kolme suurinta sulkaa. Toisaalta voisin kuvitella laittavani höyheniä esille ihan semmoisenaankin. Vain mielikuvitus on rajana näiden kauniiden höyhenten ja sulkien käytössä.

Kannattaa ottaa @nokkoarcticexperience seurantaa Instagramissa! Siellä pystyy seuraamaan kanojen, kukkojen ja viiriäisten elämää päivittäin. Nokko Arctic Experience tarjoaa myös maatilamatkailua ja verkkokaupasta löytyy muitakin tuotteita höyhenten ja sulkien lisäksi. Valikoima löytyy sivulta www.nokkopower.com. Nettisivuilla myös ihana tipulive, kurkkaa vaikka lasten kanssa yhdessä!

2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!