sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Miniloma Oulussa kahden kesken, Arinan uusi Lohi-huone testissä

Majoitus saatu näkyvyyttä vastaan.Me ollaan monessa mielessä onnekkaita. Yksi syy on mummo, joka yhdessä vaarin ja/tai enojen kanssa mahdollistaa kahdenkeskisen ajan ottamisen ja minilomat silloin tällöin. Ne ovat tosi tärkeitä parisuhteen kannalta. Mummo hoitaa lapset ja uskaltaa ottaa vastuun myös pienimmäisen diabeteksen hoidosta yön yli. Lapset nauttivat täysillä enojen ja mummon seurasta tänä viikonloppuna.

Me vanhemmat nautimme toistemme seurasta, kaikessa rauhassa ilman muita kiireitä ja paineita.
Iltapäivällä pyöräiltiin ympäri Oulua keskustasta Pikisaaren kautta Nallikariin ja joen vartta pitkin edestakaisin. Pyöräilyn jälkeen maistui rentoutuminen hotellihuoneen saunassa ja viihtyisässä huoneessa sekä valmiit ruuat.

Original Sokos hotel Arina tarjosi meille mahdollisuuden katsastaa uuden Lohi-teeman huoneen tuoreeltaan. Arinassa on käynnissä huoneuudistus, joka kattaa kaikki hotellin huoneet. Ensimmäiset yhdeksänkymmentä ovat valmistuneet maaliskuun alussa, viimeiset pääsevät käyttöön vuoden päästä. Huoneita on kolmessa eri teemassa, jotka kaikki kumpuavat oululaisista tarinoista. Lohi-teeman lisäksi tarjolla on terva ja kesäyö.

Huoneuudistus on aivan mielettömän onnistunut upliftaus. Arina on aina palvellut meitä hyvin ja sijainti on vetänyt puoleensa, mutta huoneiden päivitys nostaa hotellin tunnelmaa ja tasoa merkittävästi. Myös käytävä on uusittu niin ettei entiseksi tunnista. Huoneessa on kaunis värimaailma ja tyylikäs sisustus. Toripolliisi-patsas toivotti meidät tervetulleiksi! Pieniä viihtyisyyttä lisääviä juttuja ovat myös huoneesta löytyvät kirjat, vedenkeitin ja tee/kaakao/kahvivalikoima huoneessa sekä laadukkaat Lumenen pesuaineet ja vartalovoide. Aikaisempi hotellihuonesuosikkini Luoto-huone sai vahvoja kilpailijoita. Jos loma Oulussa on harkinnassa, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan uutta valikoimaa!  Nettisivuilla on vielä kuvat vanhoista huoneista, mutta kannattaa varatessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytää uuden teeman mukaista huonetta. Tietoa uudistetuista huoneista löytyy täältä ja täältä.

Korona-rajoituksista oli lomaillessa helppo pitää kiinni. Illallinen haettiin alakerrasta Amarillosta ja nautittiin omassa hotellihuoneessa. Ruoka oli valmis vartissa tilaussoitosta ja maistui aivan yhtä hyvältä kuin ravintolassakin!

Aamupalalla herkuteltiin niin ikään omassa huoneessa. Sen sain kuitenkin itse käydä valikoimassa hotellin buffetista erikseen sovittuna ajankohtana. Ruuhkaa ei todellakaan ruokaa hakiessa ollut, yksi asiakas meidän lisäksi. Isomman väkimäärän varalta on aamupalalla kuitenkin selvät ohjeet: kiertosuuntaa, käsidesiä ja hanskojakin. Ruokavalikoima poikkesi jonkin verran totutusta. Siinä oli selvästi mietitty sitä, että sen saa helposti tarjottimella huoneeseen siirrettyä. Lähes kaikki oli yksittäispakattua. Herkulliset leivät, kananmunat, jälkkärit ja juomat puuroa ja hedelmiä unohtamatta. 

Kun kauemmas ei pääse, tuo tällainen lähilomailu kaivattua vaihtelua arkeen.

Kiitos Original Sokos Hotel Arina ja lapsenvahdit!

4 kommenttia:

 1. Miniloma oman rakkaan kanssa on ihan parasta. Ihanat lapsenvahdit teillä siellä myös ollut.
  Kivaa pääsiäisviikkoa sinulle Hansu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, pienikin loma virkistää aina niin paljon. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne myös!

   Poista
 2. Näin pieniruokaisena tuo aamupala huoneeseen näyttää tosi hyvältä, koska tuossa on tuotteita, jotka voi syödä myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Tuossa on sekin etu ettei ole sidottu siihen pieneen hetkeen, jonka istuu aamupalapöydässä. Valikoima oli oikein onnistunut!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!