torstai 3. marraskuuta 2022

Julisteet talvisemmaksi + alekoodi Gallerixin valikoimaan

Gallerixilta otettiin yhteyttä ja tarjottiin mukavaa yhteistyötä pimeneviä syysiltoja piristämään. 

Täällä meillä joulumieli kolkuttelee jo ovella lokakuun käännyttyä marraskuuksi ja syysloman vaihduttua joululoman odotukseksi. Oli ihana ripustaa seinälle talvinen metsämaisema. Julisteet ovat niin helppo, edullinen ja kätevä tapa muuttaa sisustusta vuodenajan ja kauden mukaan ilman paikkojen täyttämistä erilaisilla koriste-esineillä.

Ensimmäistä kertaa tilasin julisteen isoimmassa koossa 70x100cm. Koko on näyttävä ja taulumainen. Olen ihastunut vesivärijulisteisiin, joita minulla on muutama on jo ennestään. Tällä kertaa tilaukselle tarttui tämän talvisen kuusimaiseman lisäksi toinen vesivärijuliste ja kaksi puista kehystä. Gallerixilla on julisteiden lisäksi kattava kehysvalikoima ja niitä on niin näppärä tilata julistetilauksen yhteydessä, että saa varmasti sopivat ja toisaalta pääsee ripustamaan julisteet heti seinälle.

Kaikki valitsemani tuotteet löydät täältä.

Gallerixin joulukokoelmasta löytyy tämä kuusimetsäjuliste, mutta myös paljon muuta ihanaa ja jouluisempaakin. Aika monikin niistä olisi voinut tarttua ostoskoriini, ja vielähän sitä ehtii. 

Kurkkaa koko Christmas collection.

Alasivulta "tauluseinät" löydät Gallerixin vinkit julisteiden asetteluun ja yhdistelyyn. Näitä ideoita olen itse aiemmin hyödyntänyt, kun olen etsinyt ideoita ja koko- ja asetteluyhdistelmiä seinille, joissa ei ole aiemmin ollut julisteita.

Saat nyt kaikista Gallerixin tuotteista 30% alennukseen koodilla hannamari30. Sieltä siis vaan joulukauden piristystä tai muuta uutta sisustusta valitsemaan pimenevien koti-iltojen iloksi!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!