maanantai 14. huhtikuuta 2014

Living and room -sisustuskutsut

Eilen esittelinkin jo palmusunnuntain pääsiäisaiheista kattausta Living and room -kutsuiltani, tänään vuorossa katsaus tuotteisiin. Living and room oli minulle ihan uusi tuttavuus ja oli mukava päästä hypistelemään ja ihastelemaan tuotteita läheltä. Pelkän esitteen avulla tilaaminen olisikin ollut minun kärsimättömälle luonteelleni tuskaa, sillä muuten ihana firman esitteestä täytyy antaa vähän miinusta - siitä oli tosi hankala löytää tuotteen koko- ja hintatietoja, kun ne olivat pientä printtiä useammalla kielellä sekaisin pitkässä pötkössä.

Living and roomilla on kolme eri tuotelinjaa: Smart Living, Modern Ethnic ja Perfect Times. Smart Livingistä löytyy graafisia kuvioita, alumiinia, selkeitä kuvioita. Modern Ethnic edustaa nimensä mukaisesti etnisempää sisustustyyliä ja vaikutteita on paljon otettu Afrikasta: eläinkuvioita, puuta, nahkaa. Viimeisin eli Perfect Times on sitten se oma suosikkini eli romanttissävytteinen linja, josta löytyy erityisen paljon ihanuuksia keittiön puolelle. 

Kaikki tilaamani tuotteet olivat (yllätys yllätys) Perfect Times -kattaustuotteita: sydänkuvioista metallia ja vaaleanpunaista keramiikkaa. Ne esittelen, kun paketti saapuu.

Liitutaulumehukannun jätin tilaamatta, mutta sen idea on ihan loistava: voit kirjoittaa pulloon liidulla tai liitutussilla jonkin tervehdyksen tai yksinkertaisesti sen, mitä pullo milloinkin sisältää. (Itse asiassa ajattelin, että tätäkin ideaa voisi itse testata johonkin astiaan/joihinkin astioihin, maalikaupoille siis... ;))


Nämä vaaleanpunaiset herkut veivät sydämeni. Olisi ollut piirakkavuokaa, kulhoa, mukia, sokerikkoa ja kermakkoa ja maailman suloisimman mittalusikat.


Mukeisssa ihanana yksityiskohtana kaunis kuviointi sisäpinnalla.


Sisustustaulutkin olivat aika hauskat ja lasitaulu olisi varmasti monikäyttöinen: Sinne voisi tehdä vaihtuvia asetelmia vuodenajan, juhlapyhien ja oman fiiliksen mukaan.


Näitä lasipurkkeja mallailin keittiön avohyllylle ja ne jäivät vähän vielä mieleen kummittelemaan. Jos en olisi ihan vasta ostanut isoa määrää lasipurkkeja, olisin takuu varmasti tilannut nämä. Nytkin saatan kyllä tehdä jälkitilauksen, niin mukavasti ne tuohon hyllylle asettuisivat ;)


Kaikista tekstiileistä olisi ollut huipputarjous: Osta 2, maksa 1. Nättejä tyynyjä ja lakanoita olisi ollut tarjolla, mutta tällä kertaa sain vältettyä houkutuksen. Pitää ensin odottaa jo tilaamani matto ja sohva ja katsoa sitten, minkä verran ja minkälaisille tyynyille olisi käyttöä.


Lopuksi vielä kuva kauniista marokkolaishenkisestä tarjoilupöydästä ja lyhdystä. Nämä eivät ole ihan meidän olohuoneen tyyliin sopivia, mutta näyttävä sisustuselementti jonkun muun tyylikkäässä kodissa!


Plussat Livign and room ansaitsee monipuolisesta valikoimasta, josta löytynee kivoja juttua monenlaiseen makuun. Enpä usko, että nämä ensimmäiset Living and room -kutsut olivat viimeiseni.

Suosittelen muillekin!






6 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat olet saanut tuotteista! <3 Tilaamasi jutut tulee passaamaan niin kivasti teille! :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti :) Olishan tuolla ollu vielä paljon muutakin kivaa, mutta vähän kerrassaan :)

      Poista
  2. Olisipa ollut mukava olla mukana, ehkä ensi kutsuilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä ensi kerralla. Oli mukavat kutsut, varmaan joskus pidän uusiksikin :)

      Poista
  3. Ihania juttuja kyllä näyttää olevan! Mukava nähä sitten mitä oot tilannu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää sitten taas joku kattaus kehitellä, vähän siihen suuntaan oli nuo hankinnat ;) Mutta nyt ensin odotan, että saisin Ikeasta parit nojatuolit ja saisi laittaa olohuoneen ihan uuteen uskoon :)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!