tiistai 24. kesäkuuta 2014

Halvat hankinnat


Eilen mainitsinkin, että vietettiiin miehen kanssa pitkä päivä kaupungissa alennusmyynneissä. Olin sitä mieltä, etten tarvitse itselleni mitään, mutta tarttui sieltä jotain pientä kuitenkin matkaan ;) 


Ensimmäisenä suuntasimme Kärkkäiselle kakkutarvikkeita ostamaan. Sain Helinä Keiju -kakkutilauksen ja piti heti päästä ostamaan vähän kimalluksia ja kukkatarvikkeita. Kakkupitsin teko on myös mielessäni, mutta siihen ei Kärkkäiseltä saanut tarpeita, joten on lisäksi tehtävä tilausta muualta. Kärkkäisen jälkeen suuntasimme Kodin ykköseen, mutta sieltä en ostanut mitään (!!!), ja Eurokankaaseen. Eurokankaassa oli useita kankaita alessa, kannattaa ehdottomasti pyörähtää tekemässä löytöjä! Minulla mukaan tarttui pari ihanuutta ja eilisilta menikin sitten verhoja ommellessa. Lopputuloksen esittelen omassa postauksessaan myöhemmin.


Näiden jälkeen suuntasimme keskikaupungille ja siellä Stockmannille. Vaatepuolella eksyin Desigualin alerekin luo ja siellä olisi ollut kahdet ihanat housut sekä viehättävä takki 40% alennuksessa. Sen verran sain itseäni hillittyä, että ostin näistä kolmesta vain farkkuleggarit, jotka ovat aivan ihanat jalassa. En ole pariin vuoteen käyttänyt muita kuin Me&I:n farkkuja, mutta näistä löytyi kyllä hyvä kilpailija. Materiaali on ohuempaa, mutta istuu todella hyvin jalassa eikä edes vyötä tarvitse, vaikka kangas joustaa eikä kiristä eikä purista.


Vaateosaston jälkeen mies karkasi urheiluliikekierrokselle ja minä puolestani päätin koukata sisustusosaston kautta. Olihan se arvattava, ettei sieltä voi lähteä kotiin tyhjin käsin. Valkoiset lediruusut olivat erään alepöydän alehyllyllä. Ihana köynnös löysi paikkansa takan reunalta. Tykkään siitä ehkä enemmän ilman valoja, mutta iltojen pimetessä voi valaistustakin hyödyntää.


Ruusujen lisäksi Stockan alesta ostin harmaan Sian valokuvakehyksen ja kaksi tuikkukuppia (2,70€/kpl).


Stockan (ja ruokailun) jälkeen ajoimme vielä ruokaostoksille Prismaan. Koska mies oli jäämässä yksin kotiin, hän kiersi ruokaostastot ja minulle jäi Prismassakin aikaa muille ostoksille. Valkoisia tekokukkia en voinut vastustaa ja Stockalta ostettuun kehykseen piti saada kortti - Loma-kortti ajaa asian loistavasti elokuun alkuun asti ;)

Hankintojen myötä olohuoneen lipasto sai jälleen kerran uuden ilmeen.


Uutta lipaston päällä on myös Perfect homen harmaa kynttilänjalka. Sen ostin Turun reissulla Perfect homea edustavan kaverin varastontyhjennysmyynnistä.


Jostain täytynee tähän asetelmaa saa väriä, jotain vaaleanpunaista. Muuten olen melko tyytyväinen.


Kivijalkahankintojen lisäksi tein jo aikaisemmin kesäkuussa aletilauksen Living and roomilta.


Eivätkö ole aivan vastustamattoman söpöt tämä kulho ja kermakko?


Living and roomilta on myös tämä kangasviiri, joka yhdessä täällä esittelemieni, itsetekemieni tilkkutyynyjen kanssa saa tuoda väriä yläkerran aulaan, joka on pääasiassa lasten valtakuntaa.Esikoisen huoneen edustalla olevan parvekkeen sisustusta täydensin näillä Living and roomin lasipurkeilla ja -pullolla. Sopivat ihan täydellisesti herkkukattaukseen ja jonkun oman tuunatun lasipurkin voi laittaa näiden kaveriksi, kun sen teippaa Teippitarhan kruunupitsiteipillä (katso teippipostaus täällä).
Tänään ajelin Vuokattiin lasten ja mummon ja vaarin luo. Matkalla oli pakko hyödyntää oma, rauhallinen aikataulu ja tutustua maakunnan tarjontaan. Muhoksella pysähdyin Kirppis Kamussa, mutta sieltä en tehnyt löytöjä. Muhoksen jälkeen suuntasin Vaalaan Pänikkään ja Piironkiin. Voi mikä sisustajan unelma! Pieni liike, mutta pullollaan erittäin kohtuuhintaisia löytöjä. Sieltä sain vähän uutta tuunattavaa matkaan, juuri kun edelliset projektit sain saatettua loppuun. Poiketkaa ihmeessa tuolla ohi ajaessa tai vaikka ihan varta vasten!

Mitenhän minun kesälomani riittää kaikkien projektien tekoon? Kun yhden saa valmiiksi, on jo toinen mielessä. Onko teillä samaa ongelmaa? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!