sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

TilkkutyynyjäMeillä on kuulkaa ollut tänään oudon hiljaista. Eilen illalla ajettiin miehen kanssa Vuokatista kotiin ja lapset jäivät sinne mummon ja vaarin kanssa lomailemaan. On ollut aikaa lenkin ja ruuanlaiton lisäksi saattaa muutama keskeneräinen projekti loppuun. Tässä yksi niistä.


Yläkerran aula ja erityisesti siellä oleva kaunis, iso ikkuna on kaivannut sisustusta. Meillä on ollut isoja ikkunalle sopivan kokoisia tyynyjä, mutta ne ovat olleet vähän väärän värisiä. Kun en paikallisesta kangaskaupasta löytänyt mieleisiä kankaita uusien tyynyjen ompeluun, aloin etsiä niitä netistä.


Heti ensimmäiseksi löysin tieni aivan ihanaan kankaita.com -verkkokauppaan, jossa oli valtavat kangasvalikoimat. Otin yhteyttä kauppaan ja he lupasivat lähettää tyynykankaat blogiyhteistyönä minulle. Sitten oli edessä enää valinnan vaikeus. Onneksi kaupalla oli helppo hakukone, johon pystyi klikkailemaan toiveitaan: kankaan käyttötarkoitus, väri, halutut kuviot...


Valitsin neljä eri kangasta: pilkkuja, tähtiä, raitaa ja ruusua. Harmaata, valkoista, punaista.


Alunperin ajatukseni oli tehdä yksi tyyny kustakin kankaasta, mutta kankaiden saavuttua päätin haastaa itseni ompelemaan kankaista pirteämmän näköisiä tilkkutyynyjä. 


Tyynyt ovat toiselta puolelta yhtä kangasta eli voin nyt fiiliksen mukaan valita, mitä kankaita haluan esille isoina pintoina ja mitkä tyynyt pidän tilkut ylöspäin esillä. 
Käykäähän muutkin tutustumassa kankaita.com:in valtavaan valikoimaan!

P.S. Muistakaa Särkänniemen arvonta täällä.


2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!