tiistai 5. joulukuuta 2017

Viides: Kotimainen lahjavinkki


Itsenäisyyspäivän kynnyksellä ja erityisesti tällaisen juhlavuoden kunniaksi on mukava hehkuttaa suomalaisia ja tukea kotimaisuutta myös joululahjavalinnoissa. Eilisen postauksen arvonnassa (joka on voimassa vielä tämän päivän loppuun, käyhän kommentoimassa!) oli esillä suomalaisia kortteja Rautavaaralta, tänään tutustutan teidät naantalilaisen yrittäjän upeisiin tuotteisiin.

Postailin jo syksyllä aiemmin Tarja Ritari Designin rouheasta pellavatyynystä, joka näkyy myös tässä ylimmässä kuvassa, ja meidän joulukorttikuvauksissa merkittävässä roolissa oli veljeltäni lahjaksi saama Tarja Ritari Designin joululahjasäkki (klik). Tänään ajattelin vinkata teille lahjaidean, joka sopii hemmotteluksi myös niille, joilla on jo kaikkea: Tarja Ritari Designin pikkutarjottimen, jolla kelpaa kantaa vaikkapa glögit ja piparit kuistille nautittavaksi. Tarja lähetti tarjottimen minulle tyynyn kanssa samassa paketissa jo lokakuulla ja siitä asti se on kaunistanut meidän keittiötä.

Tarja Ritari Designin tuotteet on painettu ja ommeltu Suomessa, enkä näin täydellisiä printtejä meidän kotiin ole muualta löytänyt.

Helpon lahjaidean nettikaupan tuotteista tekee myös, että ne paketoidaan valmiiksi kauniiseen lahjapakettiin ilman erillistä maksua, kun muistaa mainita siitä tilauksen lisätietoja -kohdassa.
Verkkokaupan etusivulle pääset tästä.

Huomenna juhlitaan satavuotiasta Suomea. 
Miksipä emme juhlistaisi sitä kannattamalla kotimaisia pienyrittäjiä?
P.S. Alla kuva parista joulukorttikuvasta, jossa Tarja Ritari Designin joululahjasäkki parhaiten näkyy.


2 kommenttia:

  1. Jo aiemmin ihailin kovasti tuota koristetyynyä. Ihanalta näyttää myös lahjasäkki.
    Mukavaa tiistai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!