sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Tampereella


Tällä viikolla kävin pitkästä Tampereella. Päiväni täytti koulutus ja illalla oli sen jälkeen ihana rentoutua Original Sokos Hotel Ilveksessä. Ilveksessä on niin ihanan siistit ja tyylikkäät huoneet ja ikkunoista upeat näkymät kaupungille. Tuliaisten ostaminen on helppoa, kun Koskikeskuksen tarjonta on ihan äärellä ja Kehräsaaren putiikit ja Tampereen houkuttelevimmat sisustusliikkeet ihan äärellä. Harmikseni unohdin ottaa uimapuvun matkaan, alakerran saunatilat ja porekylpy olisivat kyllä tehneet terää. Onneks myös omassa huoneessani oli kylpyamme, johon uppouduin kirja kädessä.

Sen verran ehdin ulkoilla, että tein pienen kävelylenkin Pyynikin lumisissa rantamaisemissa. Tampereella tupruttikin oikein urakalla lunta sinne saapuessani.

Viimeksi yövyttiin Ilveksessä koko perheellä. Kuvia puolentoista vuoden takaisesta kesäreissusta täällä. Kun kerroin olleeni uudelleen Ilveksessä, muistelivat lapset, miten ihana hotelli se olikaan. Hyviä muistoja <3


  

 


Postaus yhteistyössä Original Sokos Hotel Ilveksen kanssa.
Kiitos ihanasta majoituksesta Tampereen parhaalla paikalla!

4 kommenttia:

 1. Olipa kertakaikkisen ihania kuvia!
  Meillä on mietinnässä ensimmäinen 2 yön reissu kahdestaan (ei ole oltu yhtään yötä pois ),lapsi nyt 1,5v. Voitin Scandicin lahjakortin ja se olisi voimassa helmikuun loppuun.
  Olen yrittänyt miettiä monet kaupungit ja sen tekemiset (konsertit, elokuvat)mutta en ole oikein keksinyt.

  Mitä tekemistä suosittelisit Oulussa? Tai missä vaan.��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kahdenkeskinen loma kuulostaa aivan ihanalta! ❤️ Me on monesti käyty ihan vain syömässä miehen kanssa, mutta myös keilaaminen yhdessä oli tosi mukavaa. Oulussa tulee nyt teatteriin My fair lady -musikaali. Mua itseä ainakin kiinnostaisi se. Kesällä jos menisitte, niin suosittelisin seikkailupuistoa. Meillä oli tosi kivaa Huikiassa!
   Onpa vaikea nyt äkkiseltään keksiä. Mukavaa teillä on varmasti, tekemisestä riippumatta!

   Poista
  2. Kiitos kivoista vinkeistä! Vielä on paikka hakusassa, ehkä Tampere vie voiton. 😊

   Poista
  3. Tampere on ihana ❤️ Siellä suosittelen kyllä Pyynikillä käyntiä 👌🏻

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!