perjantai 19. tammikuuta 2018

Uusi vuosi ja uudet kujeet: Blogin nimipohdintoja


Uusi vuosi on herättänyt ajatuksia myös blogin uudistumisen suhteen. lähinnä nimen osalta. Tuntuu, että nykyään blogissa on lähes yhtä paljon aiheita kodin ulkopuolelta kuin arjesta ja sisustuksesta. Matkustaminen on aina ollut lähellä sydäntä ja viime aikoina siihen on tuntunut olevan mahdollisuuksia enenevässä määrin. Jotenkin on alkanut tuntua, että voisi näkyä myös blogin nimessä. Muutenkaan blogin nykyinen nimi ei tunnu ihan omalta, mutta toisaalta tällä nimellä on jo aika iso lukijakunta, joka osaa sitä hakea ja seurata.

Viime aikoina mielessä on ollut lähinnä englanninkielisiä nimivaihtoehtoja, vaikka blogia suomeksi kirjoitankin: Home and Away, Home and Far, On My Way... Jotain tällaista. Tai jopa My Restless Lifestyle :D Suomeksi Kotona ja Muualla, Kotona ja Matkalla vastaisivat sisällöltään suunnilleen samaa, mutta tuntuvat kankeammilta. Toisaalta nimen vaihtaminen tuntuu aika isolta jutulta yhtäkkiä. 

Mitäs tuumitte? Olisiko sellaiseen aihetta? Mikä nimi kuvaisi sekä sekä arkea ja juhlaa, sisustusta että matkailua, pieniä iloja ja isompia elämyksiä? Onko kenelläkään kokemusta blogin nimen vaihtamisesta kesken kaiken?

Katsotaan, miten tämän jahkailijan käy ;)

 

  
Kuvat vaihteeksi kotoa, uuden vuoden ensimmäiseltä aamiaiselta.

2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!