perjantai 19. lokakuuta 2018

Turun linnassa


Blogipäivityksiä tulee nykyään todella harvakseltaan, joten palailen vielä muutamiin kesäkuulumisiinkin näin syysloman kynnyksellä. Loma kuin loma, eikö? :D

Kesäloman loppupuolella vietimme muutaman päivän Turussa lasten serkkujen kanssa. Suuntasimme isolla porukalla Turun linnaa kiertelemään ja kaikilla alle kouluikäisistä aikuisiin riitti ihailtavaa ja ihmeteltävää. Historian havinaa, komeita saleja, satumaista tunnelmaa sekä mukavaa puuhaa hiekkalinnojen ja vaatteiden sovituksen parissa. Turun linna toimisi erinomaisesti retkikohteena myös näin syys- ja talviaikaan!

Linnassa käytyämme ajelimme vesibussi Fölillä ja nautimme Turun kauniista maisemista upeassa auringonpaisteessa. Föli ei aja syys- ja talviaikaan, mutta ensi kesänä kannattaa Turun reissulla testata tämäkin kulkumuoto ja lähteä vaikkapa saaristoon retkelle!

Kesäisessä Turussa meille mieleisiä käyntikohteita ovat myös Kupittaan puisto ja maauimalat sekä ympäri vuoden toki ihastuttavat ravintolat Aurajoen varressa. Tällä reissulla söimme taivaalliset pitsat Pub Niskassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!