torstai 8. marraskuuta 2018

Uusi sisustajan unelma Oulussa: Veken kaluste


Sain ilokseni kutsun uuden huonekalukaupan Veken kalusteen kutsuvierastilaisuuteen Ouluun. Liike avaa ovensa yleisölle Oulussa niin sanotulla sisustajan torilla Paljekujalla ensi maanantaina 12.11.

Veke oli minulle uusi tuttavuus, mutta jo etukäteen nettisivuja selatessani ihmettelin, miten en ollut törmännyt Vekeen netissä aiemmin. Veken kaluste on Ranualta lähtöisin oleva perheyritys, jolla on kivijalkaliikkeet Ranuan lisäksi Rovaniemellä ja ensi viikosta alkaen Oulussa, mutta pääosa kaikesta myynnistä kulkee verkkokaupan kautta. Verkkokaupassa pystyy luonnollisesti pitämään laajempaa valikoimaa kuin kivijalkaliikkeen tiloissa. Toisaalta kivijalkaliike tukee verkkokauppaa, koska siellä tuotteita pääsee hypistelemään, silmäilemään ja testaamaan, jolloin ostopäätös on helpompi tehdä. Tuotteen voi tilata liikkeestäkin suoraan kotiovelle niin pientä maksua vastaan ettei peräkärryä kannata sen takia lähteä vuokraamaan.

Huonekalujen lisäksi tarjolla on upeita mattoja ja ihania piensisustustuotteita ym. Tuotteet on laitettu esille houkutteleviin huonekokonaisuuksiin. Hinnat ovat hyvin kohtuulliset ja niinpä mukaani tarttui jo heti ennakkoavajaisista jotain pientä.
Liikkeessä näytti olevan avajaistarjous-kylttejä siellä sun täällä, suuntaa siis ihmeessä Oulun liikkeeseen maanantaina ja/tai verkkokauppaan  www.veke.fi jo heti valikoimaan tutustumaan.
1 kommentti:

  1. Vaikuttaa ihanalta liikkeeltä. Heti iskin silmäni lepakkotuoliin, joka on salainen sisustushaaveeni :)

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!