lauantai 22. huhtikuuta 2017

Vappupallot


Viikko vappuun. Suunnitelmat ihan auki, mutta yksi tärkeimmistä perinteistä hoidettu: Lapset ovat vappupallonsa valinneet. Kuopuksella oli vaikea valinta Paavo Pesusienen ja delfiinin välillä ja hän yritti soitella kaikki sukulaiset läpi ja kysyä apua valintaan, mutta selvisi päätöksestä lopulta itse. Hyvää harjoitusta elämää varten :D

Esikoinen halusi minionin, keskimmäiselle tuotiin Luigi Super Mariosta. Ilo Luigista jäi harmillisen lyhyeksi, sillä pallo puhkesi. Sellaista ei olekaan ennen sattunut. Poika itki harmia hetken sohvan alla, mutta asia unohtui pian. Hän totesi, ettei halua uutta, kun sekin vain menisi rikki.

Kaipa sitä vappuna grilli pistetään tulille ja toivotaan hyvää säätä. Lapset haluavat munkkeja. Muita toiveita ei ole. Äitin ehkä tekisi mieli kutsua vieraita, mutta katsotaan.

Ihanaa, kun kevät on jo näin pitkällä, vaikka sitä on meidän pihaa katsoessa vaikea uskoa.
4 kommenttia:

 1. Voi harmi kun pallo hajosi. Ihana tuo delfiini pallo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, harmi tuo pallo 😐 Mutta niitä sattuu. Delfiini on ihana!

   Poista
 2. Minä olisin valinnut Paavon :) Mutta ihana on delfiinikin. Voi kurjuutta kun Luigilta loppui elämät jo ennen vappua, mutta sellaista noiden videopelisankarien kanssa on. Game over on suomeksi että aloita uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se osaa aina pukea ajatukset hyvin sanoiksi 😃 Näinpä juuri. Game ovet tältä erää.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!