torstai 8. kesäkuuta 2017

Minilomien helmi: Sokos Hotel Arinan uusi Luoto-huone


Viime viikon perjantain The Table -elämyksen Amarillossa viimeisteli miniloma samassa rakennuksessa Original Sokos Hotel Arinan uudessa Luoto-huoneessa. Olemme yöpyneet Arinassa arviolta kymmenkunta kertaa aiemminkin ja kokeilleet erilaisia huoneita, mutta ensimmäistä kertaa sisustus todella yllätti meidät. Siinä missä muut huoneet ovat olleet erikokoisia ja erilailla varusteltuja, mutta kuitenkin melko lailla samanlaisia sisustukseltaan, Luoto-huoneessa pääsimme aivan toiseen maailmaan. Rauhoittavia luonnonsävyjä, kaunista sinistä. Huoneessa pääsi teeman mukaiseen saaristolaisfiiliksen - jopa Hailuodosta kotoisin oleva mieheni oli vaikuttunut.

Arina on keskeisen sijaintinsa ansioista meidän luottokohde, jossa on vietetty miniloma jos toinenkin. Viime kesänä vietimme Oulu-vuorokauden silloin viisivuotiaan kuopuksen kanssa (klik). Huristelimme Potna-Pekalla Nallikariin, kävimme jätskillä Torinrannassa ja shoppailimme Valkeassa. Miehen kanssa on Arinasta käsin käyty Rotuaari Piknikillä, erilaisilla keikoilla, pikkujouluissa sekä otettu pieniä irtiottoja ihan muuten vaan. The Tablen yhdistäminen hotellilomaan on aivan loistava tapa saada etäisyyttä arjesta. Meille se toimi tällä kertaa lomanaloittajaisena. Harmi vaan, kun piti vielä puristaa itsensä aamulla todistuksia jakamaan. Mielellämme olisimme nauttineet hitaasta aamusta Luodon rauhoittavassa tunnelmassa.

Arinaan oli Luoto-huoneen lisäksi tullut uusia Routa-huoneita Kärppä-teemaisella sisustuksella. Aloin heti suunnitella ensi talvelle kahdenkeskistä Oulu-viikonloppua jääkiekkoa harrastavan pojan kanssa. Voisi käydä Kärppien pelin katsomassa ja jatkaa fiilistelyä Routa-huoneessa. Tällaiset kahdenkeskiset lomat on meidän perheessä havaittu hyviksi. Vaikka koko perheellä on ihana matkustaa, saa lapsistakin ihan uusia puolia irti, kun he välillä saavat aikuisen huomion kokonaan itseensä. Ja parisuhteella nämä tällaiset tuntuvat olevan ihan elinehto. On ihana, kun välillä voi keskittyä vain yhteen ihmiseen neljän sijaan.

 
Yhteistyöpostaus

2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä aivan ihanan näköinen huone. Tuollaisessa ympäristössä varmasti olisi ihana viettää yötä.

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!