maanantai 29. lokakuuta 2018

Shoppailua ja teetä ympäri Lontoota


 Lontoon reissulla yövyttiin Best Western Corona hotellissa Victoriassa. Hotelli valikoitui sijainnin ja hinnan perusteella. Huone oli siisti, mutta todella pieni. Sijainti oli mitä parhain! Kävelymatka Victorian asemalle, joka avasi meille hyvät kulkuyhteydet joka paikkaan, mukaan lukien Gatwickin lentokentän ja Harry Potter -studiot. Kävellen kuljimme aina Oxford Streetille asti ja Buckinghamin palatsi oli ihan kivenheiton päässä. 

Sen lisäksi, että hotelli oli lähellä kaikkea tarvittavaa, se oli kuitenkin rauhallisella ja viihtyisällä kadulla vähän kovimmasta hälinästä syrjässä. Mikään luksushotelli se ei ollut, mutta viihtyisä ja ehdottomasti riittävän hyvä meille.




Hotellista olisi voinut varata aamupalan, mutta päätimme kiertää lähialueen kahviloita mieluummin. La Pain Quotidien tarjosi todella houkuttelevat puitteet ja suussasulavat leivonnaiset.



Pret-A-Mangerissa sai ehkä vähän edullisemmin munakkaat ja smoothietkin, ja sieltä olisi halutessa ollut näppärä myös napata eväät matkaan vaikkapa hotellille.



Aamupalojen lisäksi poikkesimme Starbuckissa pari kertaa, mutta ehkä ikimuistoisimman teehetken vietimme Sohon Salaisessa Teehuoneessa (Soho's Secret Tearoom). Osuimme sinne sopivasti ennen iltapäivän kiireisempiä teehetkiä ja heti pääsimme sisään ilman varausta. Teehuonetta pitää osata kysyä, sillä se on nimensä mukaisesti hieman salaisessa paikassa pubin yläkerrassa. Lisätietoja täältä.




Tyttöjen kesken kun reissussa oltiin, oli shoppailu tärkeänä agendalla ja sen puitteissa kiertelimmekin Lontoon viehättäviä alueita pitkin ja poikin, vaikka toki paljon jäi vielä seuraavaankin kertaan. Yhden aamun ja päivän vietimme Camdenissa, josta löytyy vaikka mitä uniikkia ja erikoista. Tytölle mukaan tarttuivat tilauksesta käsinmaalatut tennarit ja hauskat kamerakuoret kännykkään. 







Camdenin lisäksi kiersimme Oxford Streetin Marble Archilta aina Covent Gardeniin ja Sohoon, Regent Streetille, Carnabyyn ja Piccadilly Circukseen asti. Olisi pitänyt olla askelmittari matkassa! Nautimme joka metristä, kaksitoistavuotiaskin jatkoi hienosti tallustaa äidin perässä.





   
    
  


4 kommenttia:

  1. Lontoo on aina yhtä ihana käydä!Hotellihuoneet siellä ovat aina pieniä!Teillä oli hotelli hyvällä paikalla.Omasn blogiin laitoin meidän matkasta Miamiin juttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin olen muiltakin kuullut. Itse olen majoittunut aikoinani ihan kauheissa hostelleissa. Kyllä tämä siihen verrattuna oli huima parannus! :D Pitäpä käydä ihastelemassa Miamin tunnelmia. Sielläkin olisi mukava käydä joskus.

      Poista
  2. Upeita kuvia teidän reissusta <3 Ihania nuo talot enkkulassa <3
    Leppoisaa uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!