maanantai 21. joulukuuta 2020

Joululoma, viimeisiä väkerryksiä, tunnelmointia ja tahdin hidastamistaJoululoma alkoi tänä vuonna ihanan aikaisin. Meille jäi monta päivää aikaa hoitaa viimeisiä asioita ennen joulua ja rauhoittua joulun tunnelmaan.

Lauantaina lyhyen työpäivän jälkeen mies vei lapset kuusenhakureissulle ja mummulaan koko pitkäksi illaksi ja minä sain aloitella lomaa rauhassa pienellä kaveriporukalla, kun isolla ei voi nyt kokoontua. Oli ihana kattaa pöytä kauniisti ja käydä paljussa rauhassa. Kotiakin tuli siivottua ajoissa, kun saatiin vieraita.

Sunnuntai meni muuten löhötessä, mutta kuusi sentään kannettiin sisään ja koristeltiin.

Tänään käytiin kaupungilla katsastamassa Oulun torin ihanaa joulutunnelmaa. Tungosta ei ollut, turvavälit pysyivät helposti.

Rauhallisen olon lomassa on ehditty paketoida viimeiset paketit, viimeistellä ne omatekoisilla pakettikorteilla. "Pakettikortit" syntyivät helposti valmiista askartelumassasta. Osan tuunasin pahvisista tusseilla piirtämällä.

Joulukalenterisukat sain eilen illalla neulottua takaisin aikatauluun. Ne taitavat valmistua aattoillaksi jalkaan. Ihanaa!

Tänään illalla tehtiin kaakaopommeja tyttöjen kanssa. Huomenna aamupalalla herkutellaan niillä! Instan puolelle lupaan päivitellä, miltä ne näyttävät ja maistuvat.

Seurailkaahan meidän joulun tunnelmia muutenkin sieltä. Blogi taitaa jäädä nyt joululomalle.

Tunnelmallista ja rauhallista joulua jokaiselle!

Nauttikaa, rentoutukaa, rauhoittukaa, rakastakaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!