sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Paperipussitähdistä ja havuista koristeet talvisiin synttärijuhliin

 


Meillä on tällä viikolla juhlittu kymmenenvuotiasta synttärisankaria. Oulun seudulla juuri pahimmoilleen korona alkoi jyllätä ja rajoitukset hallita, mutta uskalsimme kaikesta huolimatta järjestää juhlat pienimuotoisesti luokkakaveriporukalle, joita tyttö joka tapauksessa näkee koulussa (Koulussa, jossa myös minä olen joka tapauksessa töissä). Tyttö oli tämän syksyn jälkeen juhlansa enemmän kuin ansainnut. Eikä pelkästään toki hän. Kyllä kaikille lapsille merkkipäivänsä ja juhlansa soisi.

Sukulaisia niin ikään olemme nähneet vain pienissä erissä. On tämä erikoista aikaa. Toisaalta toki pienempien juhlien järjestäminen antaa entistä paremmat mahdollisuudet keskittyä juuri niihin paikalla oleviin vieraisiin.

Joulukuun lapselle on ihana kattaa pöytään jotain talvista tai jopa jouluista. Havuista saa näyttävää ja tyylikästä lisää kattaukseen monella eri tavalla. 

Tällä kertaa täydensin pöydän ilmettä pöydän päällä roikkuvilla paperitähdillä, jotka askarreltiin paperipusseista. Ohjeita on netti pullollaan, kun googlettaa. Myös video-ohjeita löytyy. Omani tein lopulta VillaTuta-blogin selkeillä ohjeilla (klik) ja ihmettelen vain, miksi en ole aiemmin näitä kokeillut. Niin helposti ja nopeasti saa näyttäviä koristeita! Myöhemmin kuulin vinkin, että viimeiset sakarat voisi kiinnittää langalla/teipillä tms., jotta tähti olisi helpompi kasata tiiviiseen pakettiin odottamaan seuraavaa vuotta.

Joko olette näitä tähtiä kokeilleet? Vai muistuttavatko nämä enempi lumihiutaleita? 2 kommenttia:

  1. Juuri tein tällaisen paperitähden siskontytölle tuparilahjaksi.
    Ihania ovat kyllä. Kaunista viikkoa sinulle Hansu <3

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!