tiistai 14. maaliskuuta 2017

Kevättä kohti luonnonväreissä

Arki on palannut rytinällä. Kertyneitä rästitöitä niin kodin siivouksen kuin töidenkin saralla yritän kuroa loman jäljiltä kiinni harrastuskuskausten lomassa. Vähän kerrassaan. Unirytmin palauttaminen on taas yllättävän vaikeaa, mutta kyllä se tästä.

Kevät saapuu onneksi vauhdilla ja päivät pitenevät silmissä. Minulla ei tänäkään keväänä tunnu syttyvän oikeen minkäänlaista paloa pastellien suuntaan, joten luonnonväreillä mennään. Pitkästä aikaa tilasin yhden beigen tyynyn, sinisestä puhumattakaan. Erittäin luonnollisissa fiiliksillä mennään, mustakin saa vähän vähentyä ja sisustus pehmentyä.

Kuisti näyttää omaan silmään nyt kutsuvalta. Pitäisi vaan hommata sinne vähän enemmän hengissä olevia kasveja, kun olen onnistunut palelluttamaan pari vanhaa :D

Voimia arkeen!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuisti ja tosi kauniit värit! <3

  Meillä kuisti on talven jäljiltä aikamoinen pommi, siellä on luistimia ja suksia, toppavaatteita, monoja ja eilisen sohjopäivän jälkeen myös kuraa ja hiekkaa *huokaus*. Voisikin ottaa viikonloppuna projektiksi kantaa kaikki turhat sieltä pois ja putsailla paikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se meilläkin tuo etukuisti yksi hävityksen kauhistus. Aina. Ei tee mieli paljoa kuvailla ja hävettää, jos vieraita käy. Tätä takakuistia kestää sisustaa ja fiilistellä, kun varsinkin talvella siitä kuljetaan niin harvoin läpi. On enempi semmoinen ylimääräinen jatke olohuoneelle.

   Poista
 2. Ihanalta näyttää, tuo sininen piristää kivasti vaalea sisustusta ♥

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!