keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Pitkästä aikaa


Pitkästä aikaa koneen äärellä. Pitkästä aikaa uusia kuvia.
Loman jälkeen on ollut kauhea kiire ja vasta vähitellen koti on kuoriutunut kaaoksestaan, vaikka eihän se tekeminen ikinä lopu. Lasten harrastukset, niin ihania kuin ne ovatkin, syövät kuskauksineen niin paljon aikaa, että välillä meinaa stressi iskeä, kun kaikkea ei ehdi kotona eikä töissä - eikä varsinkaan muista. Masennus meinasi maanantaiaamuna iskeä, kun toista kertaa peräkkäin unohdin totaalisesti lähettää pojan tukiopetukseen.

Tytön huoneeseen olen tilannut uudet tapetit. Milloinhan olisi aikaa laittaa ne seinälle? Onneksi pienenpieniä sisustusmuutoksia sentään olen saanut aikaiseksi itseä piristämään.

Olohuone sai pitkän katselun jälkeen uudet verhot. Edelliset ovat olleet ikkunassa melkein neljä vuotta edellisten asukkaiden jäljiltä. Pellavaverhoista haaveilin, mutta koska olohuoneeseen tarvitaan yhdeksän verhoa. olisi hinta ollut niin kallis, etten raaskinut. Tyydyin puuvillaisiin. Nyt pitäisi vielä hommata nipsuja lisää, että saisi verhot ripustettua kunnolla.

Jonkin aikaa sitten käänsin myös maton toisinpäin. Valkoinen vaihtui harmaaseen. Jostain syystä samalla, kun muut keventävät, vaalentavat ja vaihtavat pastelliin, minun mieleni kaipaa harmaata ja luonnon sävyjä olohuoneeseen. Pastellia on vain yhden maljakon ja kynttilän verran esillä.

Uusi sohvapöytäkin olisi haaveissa. Mahtaisiko Ikean reissulta löytyä mitään sopivaa...?5 kommenttia:

 1. Tykkään 💕 itse vuosi sitten vaihdoin kaiken mustan harmaaseen (paitsi poikien huoneessa)sama ilmiö näyttää olevan käynnissä kodin lisäksi myös vaatekaapissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on kyllä hyvä väri niin sisustuksessa kuin vaatteissakin 😊

   Poista
 2. Kaunista niin kaunista !!! Ihana toi pitsijutska tuossa seinällä, lasipokassa.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!