maanantai 5. syyskuuta 2016

Koulukuvausviikko

Meillä on niin valtava koulu, että kuvaus on jaettu useammalle päivälle. Näin ollen äiti saa veivata herätyskellon aikaa hiustenlaiton verran aikaisemmaksi kolmena päivänä peräkkäin. Tänään otettiin molempien koululaisten luokkakuva, huomenna pojan yksityiskuva ja ylihuomenna tytön. No, ehkä pojan hiusten laittoon ei sentään kovin paljoa aikaa tarvitse varata. Uutta tänä vuonna oli se, että hän ylipäätään halusi etuhiuksia vahan kanssa asetella.

Vaatteista en jaksanut kovin suurta stressiä ottaa (mitä nyt jouduttiin huonolla menestyksellä eilisilta metsästämään juuri sitä uutta paitaa, jonka nelosluokkalainen olisi kuvaan halunnut). Sen verran katsoin, että ehjät, puhtaat vaatteet on molemmilla, mutta jotenkin kauluspaidan laittaminen pojalle ei tuntunut oikealta, kun ei hän kuitenkaan ikinä kauluspaita päällä kulje. Uudehko huppari oli sopivan tyylikäs äidin ja pojan makuun.

Sen verran viime vuodesta otettiin oppia, että tytölle laitettiin sellainen kampaus, että hiukset näkyvät edessä, ja että vaatteet eivät ole niin synkät. Viime vuonna taustakin oli tumma ja jotenkin kuvat olivat aika mitäänsanomattomia, kun hiuksia ei näkynyt ja päällä oli tumma paita tummaa taustaa vasten. 
Tänä vuonna on uusi kuvajaa, paikallinen yrittäjä, joten toiveet ovat korkeammalla.


P.S. Pysykäähän kuulolla. Blosi täyttää kohta kolme ja arvontaa on pitkästä aikaa luvassa!

2 kommenttia:

  1. Meillä ei vielä ole koululaisia, mutta tarhakuvausta odotan taas innolla. Se on yksi syksyn kohokohtia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on tosiaan aina jotain erityistä, vaikka kotonakin tulee otettua paljon kuvia.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!