keskiviikko 13. elokuuta 2014

Me&I AW14 - so cozy, so lovely!


Tänään se taas alkaa: Me&I-hulina. Syksyn vaatemallisto on julkaistu ja meillä myyjillä alkaa kauden kovimmat kutsukiireet. Mallisto saapui postissa viime viikolla ja Tampereen reissun jälkeen sitä alettiin lasten kanssa purkaa paketista ja sovitella. Molemmat tytöt olivat innokkaina mukana hommassa ja sainkin samalla (vaihtelevantasoisia) kuvia napsittua tytöistä ja itsestäni - ja tytöt minusta.

Mallisto on taattua Me&I-laatua ja -tyyliä. Vaatteista tunnistaa niiden merkin, mutta kuitenkin mallistossa on myös uusia avauksia: Modaalihame tytöille (aikaisemmin modaalia on ollut vain aikuisten mallistossa), huivi, neulepipo, kolmet uudet naisten farkut jne. Toisaalta vanhoja suosikkikuoseja kuten sydämet ja isot pallot on tuotu takaisin, kuin myös puffy velourpantsit ja vauvojen haalarit ovat tehneet come backin mallistoon. Toiveetkin on otettu huomioon ja naistenvaatteissa pääntiet eivät ole yhtä avarat kuin ennen. 

Mallisto kokonaisuudessaan löytyy sivulta www.meandi.fi.
Minä ja lapset ihastuimme, mitäs mieltä te olette?


Isommalla tytöllä päällään isopallotunika ja lasten kapeanmalliset farkut, pienemmällä kylpyankkamekko.



Aaltokuvio on tuttu keväältä, mutta uusissa upeissa väreissä ja tällä kertaa myös lasten malliston puolella. Lasten waves-paidassa aikaisemmilta kausilta tuttu puffy/pussihelma. Musta hame on se jo yllä mainitsemani modaalihame, joka sopii vaikka juhlakäyttöön.

Vauvaa meiltä ei enää löydy, mutta kolmevuotias (reilun metrin mittainen) neiti ei voinut vastustaa nallebodyn ja sydänhousujen kokeilemista.

 

Dots and flowers on piristävä kokonaisuus. Hameessa on hauskasti yhdistelty kahta eri kukkakangasta - vyötärökaistale eri kuosia kuin helma.


Voitte varmaan arvata, että tämä vaaleanpunainen ihanuus nousi kolmevuotiaan suosikiksi heti kättelyssä. Tähän nalletunikaan sopivat aivan ihanasti malliston camelin väriset velourjoogat, mutta meidän neiti halusi ehdottomasti pariksi yhtä hempeät vaaleanpunaiset velouriset puffypantsit. Mikäpä siinä, aivan syötävän suloiset nekin!

Sydänkuosin näen jo silmissäni itselläni ja tytöillä päällä joulun seudussa pipareja leipoessa <3 
Miten tunnelmallinen vaate! 


Seeprapaidan ilmoittivat haluavansa sekä tokaluokkalainen tyttö että eskarilainen poika. Sopivan yksinkertainen ja tyylikäs printti, kaunis pohjaväri. Vaikka tokaluokkalaisella on tosi vähän tummanpunaista kaapissaan, hän ihastui näihin uudenmallisiin punaiseen collegehousuihin. Ja hei, vanhoille autoille löytyy varmasti faneja!


Avaruusolennot ovat aika coolit mustalla pohjalla. Ihana yhdistelmä sekä näiden punaisten että myös turkoosien ja camelinväristen housujen kanssa!

Seepranraidatkin iskivät tokaluokkalaiseen, vaikka eivät äidin ykkössuosikkeihin kuuluneetkaan.


Tämä takki on NIIN söpö! 
Ja löytyiväthän ne nallehousutkin, joita kuopus alkoi heti takin löydyttyä etsiä :D
Tokaluokkalainen tiedusteli, onko takkia hänenkin koossaan ja onhan sitä. 


Tässä vaiheessa tytöt alkoivat päästä vauhtiin. Näkyypä ainakin vilaukselta, että kaivuripaidan selästä löytyy traktori. Onpa kumma, jos eivät pikkumiehet tästä innostu. Ja kuinkakohan moni yrittää pukea paidan nurinpäin traktori edellä ;)


Meihin tuoreisiin koiranomistajiin myös koirapaita vetosi, vaikka nämä eivät ihan labbiksia olekaan.


 

Mitäs näistä dinoista tuumaisi? PÖÖ!

Keltainen väri ja sydänkuvio <3


Tämän autopaidan takaa löytyy sama STOP-merkki kuin piposta. Tätä tyttöä ei siis mikään pysäytä - hän pysäyttää!


Lopuksi naistenvaatteiden pariin. Niiden, jotka mallistossa suunnilleenkaan olivat omaa kokoani. Ensi viikolla saan sitten omat suosikkini  oikeassa koossa arkikäyttöön - tuskin maltan odottaa!


Seepran raidoissa voivat äidit ja lapset samistella. Farkut ovat uudet slim jeansit, vähän muokattu versio entisistä skinnyistä. Näidenkin kohdalla toiveet on kuultu ja vyötäröä korotettu sekä lahjetta ihan aavistus levennetty. Nämä löytyvät mallistosta sekä tässä denimin värissä että harmaana. Meikä  haluaa molemmat! 
Kietaisutakki oli keväällä myynnissä mustana, nyt harmaameleerattuna.

Magic pantsit tummana harmaameleerattuna - must have! Tämän mukavampia kotihousuja ei ole. 
Keväältä tuttu penguin top on niin ikään nyt harmaameleerattuna versiona.

Väripiristystä kaipaaville löytyy fuksiavärinen kietaisupaita.


Ja tämä - ai että!  Nyt ei tarvitse enää edes neuleita lähteä kaupasta etsimään, kun niitäkin saa 100% puuvillaisena Me&I:lta.


Näyttääkö hame sekä tutulta että uudelta? Kaunis pallokuosi hillityissä väreissä on yhdistetty magic skirtiin. Voi vitsi. Miten minä osaan valita, mitä näistä haluan, kun haluan kaikki?


Yllä olevassa kuvassa paitana pitkänmallinen perhoscollege. 
Tämä aaltokuvioinen tunika on kans yksi niitä must have -hankintoja, samoin kuin alla oleva top with draping pitkillä hihoilla.



Ja nämä sydämet. Pipoissa ja tunikoissa. Eikä tässä vielä ollut edes kaikki - omat koot lähtevät vasta huomenna tilaukselle. O-ou!



10 kommenttia:

  1. Tosi kivoja! Mä en oo mikään älytön miikkari-fani, melkein aina on kuitenkin yksi tai kaksi kivaa kuosia löytynyt lapsille ja lähtenyt tilaukseen. Itseasiassa juuri olen huuto.netistä etsinyt niitä suokkarikuoseja :) Itsellä on ole mitään käyttänyt. Mutta nyt tuntui että löytyy monia suosikkeja lapsille , mm. kylpyankat, sydämet ja keltainen tunika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä itse ihastuin erityisesti naisten vaatteisiin, mutta just tuo sydämet esimerkiksi on kyllä niin herkkuja lastenvaatepuolelta! Tuu vaan Johanna kanssa meille kutsuille lauantaina :)

      Poista
  2. Lähde Jonna mun kanssa kutsuileen lauantaina :)

    Niin, nää on niin ihania <3 pakko saada, vähän kaikkea ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Sanopa muuta. Tässä just omaa tilausta pyörittelen...

      Poista
    2. Voisin minä vaikka tullakin, jos aika passaa. Mihin aikaa teillä lauantaina ne kutsut on Hanna-Mari? Mulla on lauantaina 1100 Ikean kuvastoa jaettavana :p

      Poista
    3. :D no siinä on urakkaa! Kutsut alkaa klo 16 ja avoimin ovin jatketaan klo 20 saakka.

      Poista
  3. Aivan huippuja kaikki ;) en yhtään ihmettele että tulee valinnan vaikeuksia monelle ;)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania vaatteita ja kiva kun näkee muidenkin päällä. valinnan vaikeus tulee olemaan tilauksen tekemisessä. Meillä 7v iski myös seepraraidat, äiti ei niinkään välittänyt niistä. Toinen suosikki oli aaltopaita + frillahame. Pienempi ihastui ankkoihin. Nallet sen sijaan olivat hänestä hassun näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja suosikkeja sinulla kuin itsellä näköjään :) Ankat on veikeitä, mutta ei ihan omiksi suosikeiksi nousseet.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!