maanantai 18. elokuuta 2014

Asuntomessujen muistelua: NoppakotiA:n pastellisävyt + Angry birds-arvonnan voittaja ja Nokian Edenin kylpyläloman voittajan etsintää


Noppakotien (klik) idea on tuoda omakotiasumisen mahdollisuus realistiseksi yhden ja kahden hengen talouksille. Talon noppamainen muoto on suunniteltu energiatehokkaaksi ja sen vähäisen pohjaneliöt pienentävät kalliin tonttimaan tarvetta.

 Pinta-ala on pieni ja kahdessa kerroksessa, joten tällaiselle parinsadan neliön talossa asuvalle tunnelma oli ahdas, mutta siitäkin huolimatta NoppakotiA:n raikkaaseen pastellisisustukseen ihastuin todella. Vaikka syksy lähestyy, minä rakastan näitä hempeitä vaaleita sävyjä. Sisustuksen on suunnitellut Annukka Tolamo.Tähän päättykööt Asuntomessupostausten sarja tältä vuodelta - vähän pitkäksihän se venähtikin ;) Toivottavasti ensi vuonna pääsen uudestaan!

Angry birds -puiston liput voitti Jenni kommentilla

Kahdella arvalla mukana. Toivottavasti kesä jatkuu vielä. Olen niin kesäihminen, ihanan lämmintä on ollut :) Ja kivempi olla raksallakin hyvillä ilmoilla :)

Laitathan Jenni osoitteesi minulle sähköpostiin hannamasi@gmail.com, niin laitan liput tulemaan.

Myös Nokian Edenin kylpyläloman voittaja Ulla on edelleen kadoksissa. Voittaja julistettiin jo elokuun alussa täällä. Jos huomaat tämän, niin laita osoitteesi yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.
Jos en saa Ullaan yhteyttä tämän viikon aikana 24.8. mennessä, arvon kylpylälomalle uuden voittajan, ettei lahjakortti jää käyttämättä.


Uutta arvontaa on taas aika pian luvassa, jotain kivaa Tila&ihmeeltä luvassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!