torstai 21. elokuuta 2014

Kahdeksanvuotisjuhlien suunnittelua


Esikoisen synttäreitä juhlitaan kuukauden päästä, mutta suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Tokaluokkalainen, tuleva kahdeksanvuotias, haluaa tällä kertaa mustavalkoiset juhlat ja kakkuun pitäisi kuulemma saada musta koira - taas vähän haastetta äidille.

Kutsukorttien teon tyttö aloitti jo tällä viikolla. Askarteluvarastosta kaiveltiin valkoisia korttipohjia, Ikeasta ostettuja mustavalkoisia koristeteippejä ja paperinarua. Näistä tyttö kaverinsa kanssa alkoi värkkäämään ja sai erittäin kivannäköisen lopputulokseen aikaan - eikä äiti ole puuttunut tähän teokseen millään lailla!


Kutsukortteja saakin askarrella ison pipon, sillä tyttö joutui vaihtamaan luokkaa ekaluokan jälkeen ja nyt on kavereita niin eskarista, ekaluokalta kuin uudeltakin luokalta + entiset ja nykyiset naapurit ja parhaimmat tanssikaverit.

Mustavalkoista juhlarekvisiittaa katseltiin jo valmiiksi Pop up -kemujen verkkokaupasta (klik). Löysin Pop up -kemut viime talvena ja pakko myöntää, että se on ylivoimaisesti tyylikkäin juhlakauppa (eikä tämä ole maksettu mainos). 

Juhlaohjelmaa varten on jo varattu Oulussa toimivalta Hiphurraalta discovalot ja popcorn -kone, joita Hiphurraa vuokraa juhlia varten. Valikoimassa olisi paljon muutakin hauskaa, mutta discotarpeet ovat innokkaan tanssitytön mieleen.


Voi että minä tykkään järjestää juhlia!


(Kaikkien kolmen kuvakollaasin kuvat sivuilta www.popupkemut.fi väriteemoista musta ja valkoinen)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!