torstai 28. elokuuta 2014

Pomp de lux -syyskutsut


Olin onnekas ja sain kunnian pitää Pomp de lux -kutsut heti kaudenavausiltana. Talo tulikin mukavasti täyteen naisia ja lapsia ja ilta vierähti nopeasti. Mutta samalla meni äänestä viimeinenkin ripaus.
Joku kumma vaan tuntuu vainoavan näitä minun Pompin kutsuja. Keväällä jouduin perumaan kutsut, kun poika oksensi samaisena päivänä päiväkodissa ja nyt itsellä on ääni ihan kateissa. Kevään peruuntumisen takia en millään halunnut perua näitä kutsuja, mutta nyt äänen tilanne on sen verran heikko, että huomenna on pysyttävä sinnikkäästi poissa kaikista paikoista, joissa joutuisi ottamaan kontaktia ihmisiin. Ihana, että saatiin kuitenkin kutsut kutsuiltua, vaatteet valittua ja herkut herkuteltua.


Kattaus oli tällä kertaa mustavalkoinen. Täytekakkua en tehnyt, mutta koristelin cookie popsit ja cheese caken mustilla strösseleillä, ostin tarjolle mustia ja valkoisia keksejä ja ripustin kattoon esikoisen syyskuussa juhlittavia synttäreitä varten tilatut pompomit. Cheese cake on niin ihanaa vadelmasoseen kanssa! Tällä kertaa käytin Valion ohjetta, joka löytyy täältä.

Cookie popseihin sekoittelin 345g tavallisia murskattuja dominokeksejä, 100g maustamatonta tuorejuustoa ja 1tl vaniljasokeria. Pyörittelin taikinan palloiksi, annoin kovettua jääkaapissa, koristelin sulatetulla valkosuklaalla ja mustilla Miss etoilen  strösseleillä. Tikkarit tekivät tälläkin kertaa hyvin kauppansa - varsinkin lasten keskuudessa!


Itsellä ilta meni pääasiassa emännöidessä, mutta esikoisella oli selvä näkemys siitä, mitä hän mallistosta haluaa. Tilaukselle tarttuivat siis alla olevan kuvan housut ja paita sekä jumpsuit. Tykkäsin siitä, että jumpsuit oli täällä kerta collegea ja siinä  oli pitkät hihat, en ole aiemmin oikein Pompin jumpsuiteihin ihastunut. Pikkupoikien valikoimasta löytynyttä jumpsuitia olisin toivonut isommassa koossa. 


Pikkusiskolle tilattiin samalla "Free like a bird" -tekstillä varusteltu tunika mustana ja siihen roosat leggarit. Eskaripoika saa tummansinisen hupparin, sellaista on ollut vailla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!