keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ihanat IB:t ja alekoodi Sisustus24:ään

'

Kiertävä syysflunssan poikanen ja puhetyö on huono yhdistelmä. Ääni on maassa ja minä kotona sitä parantelemassa. Onneksi posti toi eilen ihanan paketin Sisustus 24:stä eikä sisustamiseen tarvita ääntä, joten tänään olen laitellut uusia IB Laurseneita paikoilleen. Nyt katsotaan kuopuksen kanssa Mermaidiaa, syödään poppareita ja nautitaan kynttilänvalosta. Eskarilainen on eskarissa, koululainen koulussa.Sisustus 24:ssä on tyylikäs valikoima sisustus- ja lifestyletuotteita. Sieltä saa mm. asuntomessuilta tuttuja Roberope -naulakkoja (klik) ja näppäriä Zipit -päiväpeittoja (klik). On Walldesignin julisteita, Amanda B:n ihanuuksia, Broste Copenhagania, Beachhousecompanya jne.


Omat valintani tein Sisustus 24:n IB Laursen -valikoimasta: Mitäpä muutakaan kuin tähtiä, harmaata ja valkoista. Ensimmäisenä iskin silmäni harmaaseen tähtikuvioiseen päiväpeittoon, jonka toinen puoli valkoharmaaraidallinen. Ajattelin, että se sopii sekä yläkerran aulaan ikkunalle kuten kuvassa tai toisaalta sitä voi käyttää tokaluokkalaisen sängyn päiväpeittona. Siihen erinomainen pari oli tietenkin pitkänmallinen tyynyliina samoilla kuvioilla - toinen puoli tähtiä, toinen puoli raitaa. Kyseinen tyynyliina kuvan tyynyistä keskimmäisenä raidat kuvaan päin. Vasemmalla olevan tähtityynyn ompelin keväällä.
Lisäksi sain valita jotakin ihanaa Sisustus24:n valikoimasta ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin valkoiseen IB Laursenin puutarjottimeen ja paketin tultua totesin, että se on vielä ihanampi kuin tyyny ja päiväpeitto. Iso, jämäkkä, tyylikäs. Se on oivallinen yläkerrassa pikkupöytänä, kun herkuttelemme koko perheen elokuvaillan merkeissä ja alhaalla olohuoneessa se toimii kynttilöiden, lyhtyjen ja kukkien alustana. Kolmevuotiaan mielestä se tosin olisi parhaimmillaan nukensänkynä!Sisustus24 ei ole mikään maalaisromanttinen sisustuspuoti, vaikka näitä minun mieleisiänikin ihanuuksia siellä on. Kannattaa kuitenkin myös teidän modernimman tyylin ystävien kurkata valikoimaa!

Jos löysit jotain mieleistä, hyödynnä ostoksissasi Sisustus24:n tarjoama etukoodi:

Saat 20% alennusta kaikista tuotteista koodilla VKE14

Shoppailemaan pääset tästä.
Koodi on voimassa syyskuun loppuun asti!IB Laursenin puutarjotin, tähtityyny ja servettipaketti saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia:

 1. Kaunista ♥
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! <3 Tällaiselle puheliaalle ihmiselle on hankala olla hiljaa. Onneksi kahdestaan telkkaria katsovan kolmevuotiaan kanssa se suurin piirtein onnistuu :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!