perjantai 8. elokuuta 2014

Annival interior, Asuntomessut ja Greengate - KAUNISTA!Kiersin Jyväskylän Asuntomessut kamera kourassa, salamavalon välkkeessä. Napsin kuvia sieltä täältä. Kotiin tultua aloin rauhassa miettimään, mitä noin neljästäkymmenestä talosta ja mieleen ja kun selasin kuvia läpi, nousivat samat mieleenpainuneet talot ykkösiksi. Design-talojen Hailuodossa oli monta kivaa yksityiskohtaa, joista tykkäsin. Noppakoti A:sta mieleeni jäivät kauniit pastellisävyt. Kuitenkin vain yhden talon kohdalla pysähdyimme ottamaan selvää sisustussuunnittelijasta ja sisustuksen alkuperästä tarkemmin. Tämä koti oli Honkatalojen Harmonia (klik). Sisustuksen on suunnitellut Marika Kurki ja sisustuksen kauniissa viimeistelyssä on käytetty runsaasti Annival Interiorin tuotteita. Suurempia huonekaluja on paljon mm. Iskusta.

Honkatalojen Harmoniassa sisustus on suunniteltu taloon sopivalla tyylillä vaaleilla, luonnollisilla, harmoonisilla sävyillä. Harmonia on Honkatalojen sertifioima Tervetalo, joka on terveellinen ja turvallinen vaihtoehto esimerkiksi hometalotaustasta ja sen seurauksista kärsiville. Se on suunniteltu yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tällaiseen terveelliseen, luonnolliseen taloon valittu sisustus sopii erityisen hyvin.

Ne yksityiskohdat, joita itse poimin olivat lähinnä Annival Interiorista peräisin olevia kauniita yksityiskohtia kuten Greengaten ja AmandaB:n astioita, tyyliin sopivia tekstiilejä ja sommitelmia.

 Kotiin tultua piti tietenkin heti tutustua Annivalin valikoimaan paremmin ja voi mahdoton, miten se olikaan laaja ja niin ihastuttava! Greengaten lisäksi valikoimassa on mm. Riviera Maisonia, Mailegia, Maisonbelleä ja Bloomingvilleä, Caloun kenkiä jne.

Uudet Greengaten syksy/talvi2014-2015 -tuotteet ovat jo Annivalilta tilattavissa ja valikoima on ihanan laaja. Yhden viikonlopun yli pyörittelin mielessäni, että panostaisinko Greengaten vahakangasliinaan. Uusina kuoseina oli tähtiä ja kukkia valkoharmaana. Se jäi kuitenkin vielä odottamaan, koska haaveissa on uusi, isompi pöytä enkä osannut päättää, kuinka pitkä pätkä kannattaisi tilata. Sen sijaan piti tilata punavalkoisia tähtipillejä uusien Greengaten Star -mukien kaveriksi. Vaikka on vielä helle niin voin jo kuvitella, miten ihanalta nämä näyttävät joulukattauksessakin! Syys/talvimallistossa oli muutenkin tarjolla paljon punaista ja veikkaanpa, että syksyn edettyä pidemmälle alkaa tummanpunainen lyöttäytyä meidänkin kodissa vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen kaveriksi entistä enemmän. Uusi syysmallisto sopii hyvin yhteen aikaisempien Greengatejen kanssa, joten ehkäpä vielä jokin muukin tuote syksyn mittaan muuttaa meille.


Tähtipillitilauksessani sain Annival Interiorilta bloginäkyvyyttä vastaan sinisävyisen Mimi pale blue -leipäkoriliinan (klik) ja harmaapohjaisen Mimi linen -keittiöpyyhkeen (klik). Näillä saa niin ihanasti ilmettä kotiin. Minä nautin. Leipäkoriliina on kevään mallistoa ja koko kevätvalikoima on nyt vielä sunnuntaihin 10.8. asi 15%alennuksessa Annivalissa. Kiitos sekä liinoista, että mahtavasta tuotevalikoimasta ja tyylikkäästä liikkeestä Annival Interior!

2 kommenttia:

 1. Ihana että löysit meidät asuntomessuilta :) Kiitos upeista kuvista ja ihanasta postuksesta !!

  Helleterveisin Annivalin väki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne! Erotuitte eduksenne :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!