sunnuntai 3. elokuuta 2014

Sisustus Wanha Aliina - aarreaitta Tyrnävän Murrossa


Kesäinen sisustusliikekierros jatkui tänään kohtuullisen lähellä omia kotinurkkia: Sisustus Wanhassa Aliinassa Tyrnävän Murrossa. Olimme sopineet sinne Oulun seudun sisustusbloggaajien tapaamisen ja liike oli vain meitä varten auki, joten kuvaaminen oli helppoa. Vaikka liike on kooltaan melko pieni, saimme helposti kaksi ja puoli tuntia vierähtämään siellä ihan huomaamatta ja pidempäänkin olisimme viihtyneet. Uskomatonta, miten paljon kauniita yksityiskohtia ja ihania tuotteita voikaan pieneen liikkeeseen mahtua. Nettisivuja kurkkaamalla saa hyvän käsityksen valikoiman laajuudesta, mutta mikään ei voita hypistelyä paikan päällä. Näissä pienissä kaukana keskustoista sijaitsevissa liikkeissä on niin mahtava oma tunnelmansa!

Valikoimaan kuului - yllätys yllätys - paljon maalaisromantiikkaa ja valkoista.
On astioita, tekstiilejä, kynttilöitä, lyhtyjä, nauhoja ja tuunaustarpeita, lampunvarjostimia, puutarhatarpeita, nuppeja ja  naulakoita sekä pieniä huonekaluja. Merkeistä hyvin edustettuina ovat mm. Jean d'Arc, IBLaursen ja Mynthe.

Itse ihastuin valtavasti alla näkyviin Maison -astioihin ja isoihin kattokynttiläkruunuihin. Piristävää oli hyvä valikoima pikkukoristeta esimerkiki kynttilöiden tuunaamiseen.

  


Jotain pientä arvatenkin tarttui matkaan. Laitan niistä oman postauksen, kun ne löytävät paikkansa kotona.

Kiitos Arja, kun otit meidät sunnuntai-iltana vastaan!

Käykäähän te muutkin tutustumassa Wanhaan Aliinaan!

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus, upeat kuvat sait reissultamme!! Oli huippukivaa päästä käymään tuolla, vastaanotto oli niin lämmin. Kiva kun olit mukana 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle asian järjestämisestä, oli kivaa!

   Poista
 2. Näyttääpä kauniilta! Harmittaa kun en päässyt näille treffeille, mutta kyllähän me muitakin tapaamisia vielä järkätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää taas syksylle järkätä jotain kivaa! Olisihan noita liikkeitä vielä lisääkin koluttavaksi ja se valokuvauskurssi kiinnostaisi ainakin minua!

   Poista
 3. Lämmin kiitos teille kaikille käynnistä! Otetaanpa uusiksi :-)
  Ihanaa loppukesää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti uusiksi vaikkapa joulun alla ;) Kiitos samoin!

   Poista
 4. Tämä on ihana liike, tilasin verkkokaupasta n. Vuosi sitten ihanat wc- ja talouspaperitelineet ja paljon muuta sisustustavaraa. Ihania tuotteita ja kohtuu hintaisia 😊 t. SR ps. Sun juttuja on kiva lukea, käyn päivittäin blogissasi. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla, että jaksat seurailla blogia ahkerasti :) Liike on tosiaan kaunis ja valikoima ihana!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!