lauantai 30. elokuuta 2014

Siivouspäivän löytö ja syksyn käsityösuunnitelmia


Hyödynsittekö te tänään siivouspäivän laajan kirpparitarjonnan? Me käväistiin lasten kanssa omalla kylällä, mutta siellä oli kovin vähän katseltavaa ja nekin vähät vääränkokoisia. Kaupungissa vein lapset siskolle hoitoon ja lähdin viettämään hiljaista päivää (ääni vieläkin vähän heikko, vaikka jo paljon parempi kuin eilen ja toissapäivänä) ostosten merkeissä. Kirppareilta minun oli tarkoitus metsästää pitsiliinoja, mutta yhtäkään en löytänyt. Sen sijaan löysin tokaluokkalaiselle aivan täydellisen synttärijuhlamekon syyskuun lopussa juhlittaville mustavalkoisille synttäreille. Tyttö ihastui niin, ettei aio ikinä luopua mekosta.


 Kirpparikierroksen lisäksi suuntasin Oulun Taito shop Maakariin Lilli-kuteita ostamaan. Arvaatteko mitä aion näistä ja jo aiemmin ostamastani vaaleanpunaisesta tehdä?


Eurokankaasta hain tarpeet parillekin suunnitteilla olevalle projektille. Ensimmäinen on jo olohuoneessa aloiteltuna. Nyt olisi niin paljon ihania juttuja suunnitteilla, ettei oikein tiedä, missä järjetyksessä niihin tarttuisi. Jätetäänpä nämä ompeluhommatkin vielä yllätykseksi. Arvauksia saa toki heittää!


P.S. Kyllä, kuteista tulee matto, mutta jotain ihan muuta kuin aiemmat tekeleeni. Peukut pystyyn, että onnistuu!

4 kommenttia:

 1. ihana mekko! Mun täti on taitoshopissa duunissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtoikohan olla juuri tätisi, kenen kanssa noita kuteiden sävyjä valkattiin? :)

   Poista
 2. Ihana mekko. Itselläkin on ajatuksessa suunnitteilla monta käsityöprojektia, mutta aikaa ei ole löytynyt niiden toteuttamiseen. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on mattoprojekti levällään olohuoneessa. Tekis niin mieli saada pian valmiiksi, mutta kun pitää käydä töissä ja siivota ja laittaa ruokaakin välillä :D

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!