sunnuntai 10. elokuuta 2014

Viikonloppu Tampereella: uusi Me&I-mallisto, sisustuskauppoja, ystäviä ja Cumulus Koskikatu


Helteiset terveiset Tampereelta! 

Me&I pitää huolen siitä, että pääsen viettämään laatuaikaa itseni kanssa syntymäkotikaupunkiini tasaisin väliajoin kaksi kertaa vuodessa. Viimeksi olin Tampereella yksin tammikuussa pakkasten paukkuessa ja tällä kertaa lämpötila oli viitisenkymmentä astetta lämpimämpi. Molemmilla ilmoilla on pitänyt pysähtyä ihastelemaan kaunista Tammerkosken ympäristöä. Vaikka ympärillä on tehtaita ja teollisuutta, on tästä paikasta silti saatu todella viehättävä. Talviset kuvat samasta ympäristöstä täällä.

Tällä kertaa majoituin aivan kosken äärelle Cumulus Koskikadussa. Sijainti oli loistava. Tästä ei ollut pitkä matka asemalle, sisustuskauppoihin eikä illanviettoon. Lapsetkin olisivat viihtyneet, sillä vieressä oli todella iso leikkipuisto. Aamupalan sai nauttia koskimaisemissa kodikkaasti sisustetussa ympäristössä. Huone itsessään oli perussiisti ja tyynyvalikoimaa löytyy moneen makuun. Miinukset kuitenkin ilmastoinnin puutteesta. Sitä olisi näillä helteillä kaivannut.
Alun perin oli tarkoitus majailla omassa mummolassa ja ensimmäisen yön vietinkin siellä, mutta kun kaveri houkuttelin lauantai-iltana iltarientoihin, aloin katselemaan hotellia lauantai-illalle. Varasimme liput Ylioppilasteatterin Improvisaatioiltaan, joka osoittautui varsin hauskaksi. Sitä ennen nautimme herkullisen illallisen auringon lämmittäessä mukavasti Telakan terassilla, ja illan päätimme Glorian terassilla istuen. Tampereella vietettiin teatteriviikonloppua, joten senkin ansioista vilinää riitti ja monipuolista ohjelmaa oli tarjolla.Illanviettoon päälle valitsin mitäs muutakaan kuin aina yhtä luotettavaa Me&I:ta: Valkoiset boyfriend-farkut ja penguin top. Kenkien suhteen olin liikkeessä yhden parin tekniikalla, joten nämä Jennifer shoesilta tilatut työkengät saivat toimia niin shoppailu- kuin illaviettotarkoituksissakin. Olen niin ihastunut näihin kenkiin, koska ne eivät hierrä eivätkä paina ja kuitenkin ne jalassa kehtaa liikkua lähes missä vaan.

Päivä hurahti uuden Me&I-malliston parissa. On käsittämätöntä, miten aina, kun näkee Me&I-malliston ensimmäistä kertaa, tulee aivan levottoman innostunut olo ja tarve päästä heti tilaamaan parhaat palat itselle sekä halu näyttää ne muille. Onneksi ei tarvitse enää montaa päivää odottaa, keskiviikkona julkaistaan tämän syksyn ihanuudet. Tällä erää julkisia ovat seuraava sneak peakit, jotka on poimittu Me&I internationalin Facebook-sivuilta.


Mitäs tykkäätte? Joko te odotatte mallistoa yhtä malttamattomana kuin minä?
Lisää kuvia blogissa keskiviikkona!

Me&I:n lisäksi viikonloppuun oli mahdutettava myös pikainen sisustusliikekierros Kantriinassa, Live with me:ssä, Tila&ihmeessä ja Anna-Stiinassa. Kuvia liikkeistä omissa postauksissaan, sen ne ovat ansainneet!

Hotelliyö saatu veloituksetta blogiyhteistyönä Cumulus Koskikadun kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!