tiistai 5. elokuuta 2014

Wanhan Aliinan ostokset ja pikkuvärkkäilytSunnuntai-iltaisella Wanhan Aliinan visiitillä (klik) tein sananmukaisesti pieniä hankintoja. Ostin lähinnä pikkuesineitä tuunailuun. Kooltaan suurin tavara on yllä oleva sinkkinen kynttilärasia/kynttilänjalka. Koristelin sen Wanhasta Aliinasta ostamillani pitsinauhoilla. 

Sopivia kynttilöitä löysin Halpa-Hallista. Tein kynttilöistä kauniin paketin, sitä kehtaa pitää esillä. Sinkkinen nro2-laatta on myös sunnuntaisia Wanhan Aliinan hankintoja. Ostin kaikki numerot 1-4 ja ajatteli hyödyntää niitä adventtikynttilöissä joulun alla, siihen asti saavat koristaa muita kynttilöitä ilman sen suurempaa numeroon liittyvää merkitystä. Sinkkilevyn alla on Prismasta ostettu pitsipaperisydän ja ne on solmittu yhteen paperinarulla.

Lisäksi ostin tämän medaljonkikoristeen, jolla tuunasin Biltemasta ostetun hyvin pelkistetyn mallisen kynttilänjalan mielenkiintoisemman ja koristeellisemman näköiseksi.


Viimeinen pikkuhankina oli kaksi IBLaursenin keraamista pikkulusikkaa, jotka suunnittelin sokerilusikoiksi. Kaksi väriä otin siksi, että voi vaihdella kattauksen mukaan. (=En osannut päättää, kumman haluan ;))Ehkä tämän viimeisen lomaillan olisi voinut käyttää jotenkin muutenkin, mutta minusta oli mukava värkätä näitä pikkujuttuja. 

Huomenna töihin, vaikka kesä ei onneksi vielä ole ohi.


2 kommenttia:

  1. Ihania nämä sinun ostokset ja tuunaukset! 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielenkiinnolla odotan kuvia sinun tuunailuistasi :)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!