tiistai 12. elokuuta 2014

Tila&Ihme

 
Tila&ihme oli kolmas sisustuskauppakohteeni Tampereella. Kesäisenä päivänä iso ikkuna oli avattu kokonaan ja liike jatkui kadulle asti. Tästä tuli niin ihanasti oikein ulkomailla olo -fiilis! 

Liike sijaitsee Aleksis kiven kadulla ja nettisivulla lupaillaan, että verkkokauppa avataan syksyn aikana. Liike ei ollut pullollaan pikkusälää, vaan todella tyylikkäitä isompia huonekaluja, tyynyjä, tapetteja, valaisimia, ruukkuja, peilejä. Ylellisiä kokonaisuuksia. Vähän niinkuin olisi jonkun täydelliseen kotiin astunut sisälle. 

Liike tekee kokonaisvaltaisia sisustussuunnitteluja ja tämä myymälän puoli on vain osa liikkeen toimintaa. Tila&ihmeen tekemiä upeita sisustuksia voi ihailla nettisivujen kuvagalleriassa täällä.

Sattumalta satuin liikkeeseen yhtä aikaa Sisustusoppaan Ullan kanssa. Katsokaa ihmeessä hänenkin tunnelmansa tästä liikkeestä ja Tampereen reissusta täällä.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikun vaan Tampereen reissua buukkaamaan! :)

   Poista
 2. Odotan kyllä kovasti tämän verkkokaupan avautumista! Näin Sisustusoppaan instagramissa kuvan tuosta ihanasta hopeisesta rahista, joka näkyy ensimmäisessä kuvassasi. Ihastuin siihen täysin! Ja koko liike näyttää niin upealta..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liike on ylellisen upea, verkkokauppaa odotellessa :)

   Poista
 3. Tila&ihme on niin upea liike! Näköjään upeita uutuuksia tullut sen jälkeen kun heinäkuussa kävin. :) Odotan innolla verkkokauppaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä odotellessa :) Meiltäkin täältä pohjoisesta käsin on niin hankala kovin suuria hankintoja käydä tuolla asti tekemässä :/

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!