perjantai 1. elokuuta 2014

Ikean Myken -peili tuunattuna ja kylpylälahjakortin voittajaOlen etsinyt koristeellista, valkoista pöytäpeiliä vessaa koristamaan. Ikeassa on jo aiemminkin ihastellut Myken-peiliä, mutta tummanruskea, lähes musta, sävy ei ole ollut etsimäni. Viime viikon Ikean kierroksella kuitenkin hoksasin, että eihän se ole iso homma suhauttaa peiliä valkoiseksi. Peili on sen verran edullinen (7,99€), ettei paljoa menetettävää ollut.

(Kuva ja tuote sivulta www.ikea.fi)

Maalauksen jälkeen liimailin muutaman pitsitarran peiliä koristamaan. Peili olisi kyllä sopinut vaikka olohuoneeseen, mutta asettelin sen kuitenkin vessaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.


Arvontaputkelle blogissa ei näy loppua. Mitä mieltä olette, ovatko arvonnat kivoja vai onko niitä liikaa?

Jos tykkäät arvonnoista, käyhän osallistumassa nyt voimassa olevaan Sisustuspuoti Romanticon arvontaan täällä

Lähiaikoina loma-arvontojen sarja jatkuu parin Angry birds -puiston lipun arvonnalla ja myös sisustusarvonnoille on jatkoa tulossa.

Eilen päättyneeseen Nokian Edenin lahjakortin arvontaan tuli yhteensä 128 osallistujaa. Kaksi kertaa kommentoineet huomioin vain kerran. Voittajaksi random.org arpoi tällä kertaa arvan nro 17. Ensimmäiset 62 arpaa olivat blogin puolella kommentoineille, siitä eteenpäin Facebookin puolella kommentoineille kommentointi järjestyksessä. 

Arpa nro 17 osui näin ollen 
Ullalle kommentilla

Mukana arvonnassa. Olisi ihana mennä miehen kanssa ihan vain kahdestaan yhdeksi yöksi Edeniin. Tulisi kyllä pieni irtiotto meille tarpeeseen :-)

 Paljon onnea Ulla! Laitathan osoitteesi minulle sähköpostiin hannamasi@gmail.com, niin lähetän lahjakortin sinulle ja pääsette lomaa varaamaan!4 kommenttia:

 1. Arvontoja ei voi koskaan olla liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, samalla linjalla jatketaan! :)

   Poista
 2. Maalaat jo peilitki =D. Arvonnat on kivoja, joten lisää vaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tuntuu, että kuljen ympäri taloa ja mietin mitä vielä voisi maalata ;) No, eiköhän tahti hidastu, kun työt alkaa ja syksy tulee. Kiva, että tykkäät arvonnoista!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!