sunnuntai 31. elokuuta 2014

DIY-säilytysvinkki varapeitoille ja -tyynyille


Onko teillä ongelmana varastotilan vähyys eikä oikein tiedä, mihin vierasvaraksi tarkoitet vuodevaatteet mahtuisivat säilytykseen? Vaikka meillä on iso talo, tuntuvat peitot olevan kaikissa sisävarastoissa tiellä ja ulkovarastosta niitä tympeä hakea.

Sain ihan loistavan vinkin tähän eräällä kutsuilukeikalla. Olen jo aikaisemmin ihastellut kyseisessä paikassa isoja, näppäriä, sisustukseen sopivia tyynyjä, jotka emäntä on aina esittelyn ajaksi heitellyt olohuoneen nurkasta keskilattialle istuinalustoiksi, kun sohvatilaa ei ole riittänyt kaikille. Vasta viimeisimmällä kerralla älysin äänen ihmetellä, millä ovat tyynyt täyttäneet ja silloin vasta koko tyynyjen idea oikeastaan aukesi. Tyynyt sisältävät varapeitot- ja tyynyt, joille ei näin ollen tarvitse keksiä säilytystilaa rajallisista varastoneliöstä, vaan ne saan piilotettua tyylikkäästi kodin keskeisimmille paikoille.


Eilisellä kaupunkireissulla ostin 1,4 metriä Eero Aarnion suunnittelemaan Pony-puuvillakangasta sekä taustaksi saman verran yksiväristä valkoista + vetoketjut ja tänään ompeli kaksi säilytyspussia, jotka täytin peitoilla ja tyynyillä. Väreiltään säilytyspussit sopivat melkein mihin tahansa huoneeseen meillä. Luultavasti ne asettuvat yläkerran aulaan, jossa niiden päällä voi löhötä telkkaria katsellessa.

Saatanpa hakea vielä jotain muuta yhteensopivaa kangasta ja tekaista pari lisää.

13 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu! Sulla on suloisen ja tyylikkään oloinen blogi :)
  Tämä vinkki oli loistava, otetaan kyllä käyttöön, kiitos!
  Syysterveisin
  Nunu
  http://ainalahellani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan blogia! :) Pitää käydä tutustumassa teidän tarinoihinne :)

   Poista
 2. Ihanat! :) Ja hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin idea oli loistava! :)

   Poista
 3. Ihana idea, ja ihanuutta katsella näitä kuvia muutenkin, piristävää,
  kuin hyvän lehden avaisi :) Kiitos ja mukavaa syksyä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihanasti sanottu, kiitos! <3 Mukavaa syksyä!

   Poista
 4. Hienot tuli! Minäkin jostan blogista luin noista tyynyistä jo aikaa sitten, ja siitä lähtien oon kans aikonut tehä, mutta vieläkään en oo saanut aikaseksi! :) Huippu idea kyllä, saa tyynyt ja peitot kaapeista hyötykäyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä valmistu parissa tunnissa eli eikun tuumasta toimeen! :)

   Poista
 5. Tyylikkäät tyynyt. Oon käyttänyt samaa ideaa veneessä ja kätkenyt "sohva"tyynyihin varaviltit ja pyyhkeet. Siellä kun säilytystilaa on vielä vähemmän kuin kotona.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Tänä oli kieltämättä huippujuttu :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!